Limanlarda İncelemelerde Bulundu

Vali Yavuz, Bölgemizde Hizmet Veren Limanlarda İncelemelerde Bulundu İlimizin dünyaya açılan kapısı konumunda olan İzmit Körfezi stratejik önemini ve dünya ticaretine yönelik katkısını her geçen gün artırıyor. Bu bağlamda İzmit..

Limanlarda İncelemelerde Bulundu

Vali Yavuz, Bölgemizde Hizmet Veren Limanlarda İncelemelerde Bulundu

İlimizin dünyaya açılan kapısı konumunda olan İzmit Körfezi stratejik önemini ve dünya ticaretine yönelik katkısını her geçen gün artırıyor. Bu bağlamda İzmit Körfezi ve ülkemizin en büyük konteyner terminallerinden biri olan DP World Limanını ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, incelemelerde bulundu.

Kocaeli Liman Başkanı Murat Akpınar, Derince Gümrük Müdürü İbrahim Uçar, DP World Ceosu Kris Adams, Finans Direktörü Erdal Tonguç, Ticaret Müdürü Gökhan Yurteken ve Operasyon Direktörü Hakan Denizkuşu tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, DP World  toplantı salonuna geçerek, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Liman içindeki tesisleri tek tek gezerek, çalışmaları yerinde gören Vali Yavuz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisini geliştirmeye yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür edip, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Yavuz, Bir Sonraki Ziyaretini Evyaport’a Gerçekleştirdi

Bir sonraki ziyaretini %100 yerli ve milli sermayesi ile Doğu Marmara Bölgesinde pazar lideri bir liman işletmesi olmak amacıyla sürdürülebilir liman hizmetleri sunan, Uluslararası taşıma imkânı sunabilen bölgedeki ilk özel liman işletmesi olma özelliği gösteren Evyaport’a gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz’u, Kocaeli Liman Başkanı Murat Akpınar, Derince Gümrük Müdürü İbrahim Uçar, Evyaport Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Evyap, Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak ve Genel Müdür Ali Keskin karşıladı.

Evyaport toplantı salonuna geçen Vali Seddar Yavuz, bir süre sohbet ederek yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Yavuz, %100 yerli ve milli sermayesi ile gurur kaynağımız olan, bölgemiz ve Ülkemizin sanayisinin ihtiyaçlarına cevap veren ve aynı zamanda ülkemiz ekonomisiyle istihdamına önemli katkılar sunan Evyaport camiasına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL