Lise Öğrencilerine Motivasyon Eğitimi

TÜGVA İzmit’ten Motivasyon Fırtınası Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İzmit’in düzenlediği, İzmit’teki lise son sınıf öğrencilerine yönelik “Sınav Stresi ve Motivasyon” konulu seminer 11 Şubat Salı günü Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür..

Lise Öğrencilerine Motivasyon Eğitimi

TÜGVA İzmit’ten Motivasyon Fırtınası

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İzmit’in düzenlediği, İzmit’teki lise son sınıf öğrencilerine yönelik “Sınav Stresi ve Motivasyon” konulu seminer 11 Şubat Salı günü Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Tügva İzmit’in Kapıları Öğrencilere Daima Açık

14 farklı Lise’nin katılımı ve toplamda 1300 öğrenciyle gerçekleşen etkinlikte Dr. Faruk Öndağ konuşmacı olarak yer aldı. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi(KBB) Kılavuz Gençlik, KOÜ(Kocaeli Üniversitesi) ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteklediği program TÜGVA İzmit İlçe Temsilcisi Fatih Sultan Öztel’in açılış konuşmasıyla başladı. Öztel, ” Eğer hayalleriniz ve geleceğe dair planlarınız varsa TÜGVA İzmit her zaman sizinle olacaktır. Ortaokuldan liseye üniversiteden Doktoraya kadar TÜGVA olarak sizlerin hizmetinizdeyiz.” dedi.

Önemli Olan Verimli Çalışma

Öğrencilerle interaktif bir seminer gerçekleştiren Dr. Faruk Öndağ, “Başkalarının ne yaptığına bakmak yerine sizin bir duruşunuz olmalı. ‘Başkaları sessiz ortamda çalışıyor ama beni ilgilendirmez ben müzikle çalışabiliyorum. Başkaları 2 saat hiç kalkmadan çalışabilir ama ben yarım saat çalışıp yarım saat rahatlamayı seviyorum.’ diyebilin ve bunu dile getirmekten ve uygulamaktan çekinmeyin. Başkalarının ne yaptığı sizi ilgilendirmesin siz kendinizi nasıl rahat ediyorsanız kendi ortamınızda istediğiniz gibi çalışın. Kaç saat değil ne kadar verimli çalıştığınızdır önemli olan.” ifadelerini kullandı.

Lise Öğrencilerine Motivasyon Eğitimi

 

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi, Muammer Dereli Fen Lisesi, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, Atılım Anadolu Lisesi, İzmit Anadolu Lisesi, 24 Kasım Anadolu Lisesi, Muallim Naci Anadolu Lisesi, Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Namık Kemal Anadolu Lisesi, Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Kız İmam Hatip Lisesi(İHL), İzmit Merkez İHL, Yunus Emre Kız İHL ve Necip Fazıl Proje İHL’nin katılımıyla gerçekleşen programda çekiliş ile 3 öğrenciye Dr. Faruk Öndağ’dan imzalı kitap hediye edildi.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL