LÖSEV’den Hürriyet’e Ziyaret

Hürriyet, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı Marmara Bölge Başkanlığı yetkililerini misafir etti. İzmit Belediye Av. Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı Marmara Bölge..

LÖSEV’den Hürriyet’e Ziyaret

Hürriyet, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı Marmara Bölge Başkanlığı yetkililerini misafir etti.

İzmit Belediye Av. Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı Marmara Bölge Başkanlığı yetkililerini misafir etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı Marmara Bölge Başkanlığı yetkilileri Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Başkan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Lösev Marmara Bölge Başkanlığı Mali ve İdari İşler Sorumlusu Kubilay Bulut, Sosyal Hizmet Sorumlusu Nazimet Tan ve Aktif İletişim Sorumlusu Yaprak Çalıkıran’ın yanı sıra aileleriyle birlikte lösemili çocuklar da yer aldı.

FARKINDALIK ETKİNLİĞİNE DESTEK

Lösev’in bu sene lösemi hastalığına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiği farkındalık etkinliği için ziyarette bulunan Lösev yetkililerinden Kubilay Bulut “İzmit bölgesindeki ailelerimizle birlikte bizi kabul ettiğiniz ve  etkinliğimize katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZIN VE AİLELERİNİN YANINDAYIZ

Lösemi hastalığı konusunda çok hassas olduklarını ve İzmit Belediyesi olarak bu alanda çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Hürriyet, “ Lösemi hastalığının farkındalığı noktasında sizlere destek olmak adına elimizden ne geliyorsa çocuklarımız ve aileleri için yaparız. Bizler de İzmit Belediyesi olarak gereken desteği vermek için var gücümüzle bu konuda Lösev’in yanında yer alacağız.” şeklinde konuştu.

BU SENE FARKINDALIK DAHA YÜKSEK

Lösev’den gelenleri maske ile karşılayan Başkan Hürriyet, “Tüm Türkiye genelinde bu sene daha yüksek bir farkındalık oluştu, buna çok seviniyorum. İsterim ki hiçbir çocuğumuz böyle bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kalmasın, ama hepimize düşen görev onlara yardımcı olmak ve farkındalık yaratmak konusunda elimizden geleni ülke olarak yapmak diye düşünüyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL