Güncel Manşetler

LYS Türkiye 8.si Güleç’ten Başkana Ziyaret

BU BAŞARI BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ LYS’de Türkiye 8.si olan Gölcüklü Hakan Güleç Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Ellibeş Gölcük’e böylesine önemli bir derece kazandıran Güleç’i..

LYS Türkiye 8.si Güleç’ten Başkana Ziyaret

BU BAŞARI BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

LYS’de Türkiye 8.si olan Gölcüklü Hakan Güleç Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Ellibeş Gölcük’e böylesine önemli bir derece kazandıran Güleç’i tebrik ederken, bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diledi.

Ankara Fen Lisesi’nde eğitimini tamamlayan ve LYS sınavında Türkiye 8.si olan Gölcük’lü Hakan Güleç Başkan Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten ve Güleç’in başarısından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, Güleç’i başarısından ötürü tebrik etti.

Güleç, “Hedefime ulaştığım için çok mutluyum”

Ziyarette başarısı hakkında Başkan Ellibeş’e bilgi veren Gölcüklü Hakan Güleç, şu sözleri dile getirdi: “Ankara Fen Lisesi’nde eğitimimi tamamladım. LYS sınavında hedefim olan puana ulaşarak Türkiye 8.liğini elde ettim. Hedefime ulaştığım için çok mutluyum” dedi.

Ellibeş, “Hakan kardeşimize bundan sonraki eğitim hayatında da başarılarının devamını diliyorum”

Başkan Ellibeş, “Çocuklarımızın başarısı bizleri her zaman mutlu ediyor. Hakan Güleç kardeşimizin başarısı gerçekten çok önemli. Bu başarı Gölcük içinde çok önemli. Hakan kardeşimize bundan sonraki eğitim hayatında da başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL