Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Macaristan, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nın Yanında | Kocaelide Bugün

Macaristan, Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı’nın Yanında

Türk Macar İşadamları Derneği Başkanı Osman Şahbaz’dan  Barış Pınarı Harekatı’na Destek Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sınırımızda faal olan ve NATO müttefikiz Amerika Birleşik Devletleri ile Avrupa Birliği tarafından da terör örgütü listesine..

Macaristan, Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı’nın Yanında
Türk Macar İşadamları Derneği Başkanı Osman Şahbaz’dan  Barış Pınarı Harekatı’na Destek

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sınırımızda faal olan ve NATO müttefikiz Amerika Birleşik Devletleri ile Avrupa Birliği tarafından da terör örgütü listesine alınmış olan PKK ve şerik terör örgütlerini temizleyerek, mazlum Suriye halkına güvenli bölge oluşturmak ve ülkemizin güvenliğini sağlamak için Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır.

Bu harekatın, meşru müdafaa hakkımızın bir neticesi olduğu ve uluslararası hukuka uygun şekilde vuku bulduğu dikkatlerden kaçmamalıdır. Devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzun altını bir kez daha çiziyoruz. Bölgemizde barış, huzur ve güvenin sağlanarak istikrara kavuşturulması adına, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin güney sınırımızı tehdit eden terör örgütlerine yönelik başlattığı ”Barış Pınarı Harekatı’na” Türk-Macar İşadamları Derneği olarak tam destek veriyor, Macaristan’ın, AB’nin üye ülkelere dayattığı Türkiye’ye karşı hazırladığı diplomatik bildiriye gösterdiği dirayeti takdir ediyoruz.

Şahbaz , Ordumuzun, Mehmetçiğimizin Sonuna Kadar Yanındayız
Hiç bir siyasi hesap yapmadan millet olarak kahraman ordumuzun sonuna kadar yanında ve arkasında durma vaktidir.
Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın talimatı ile “ Barış Pınarı Harekatı” başlamıştır. Sınırlarımızda bir güvenlik koridoru oluşturacak,  bu bölgeyi terörden temizleyecek ve ülkemizde misafir etmekte olduğumuz Suriyeli kardeşlerimiz topraklarında huzur ve barış içerisinde olacaklarıdır.
Gün birlik olma, milli davada milli duruş günüdür ve güvenlik güçlerimizin yanında durma günüdür. Kahraman ordumuza güvenimiz tamdır.
Barış Pınarı Harekatı, Türk milletinin gücünü ve sabrını sınayanlara da ders olacaktır.
Allah bu operasyonda görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin.
Gazilik ve şehitlik aziz milletimizin yüreğinde en yüce mertebedir. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız.
Dualarımızın yanında çok çalışıp daha fazla üretip, ihraç etmeye devam edip, ülkemizin ekonomisine kalkınmasına destek vermeye devam edeceğiz.
Osman Şahbaz, ” Macaristan dost ve kardeş ülke olarak, Türkiye’nin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Macaristan AB’nin ortak imza ile yayınlamak istediği veto kararına imza koymaması Türkiye’de olumlu karşılanmıştır. Macaristan ile Türkiye arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği anlaşması olan nadir dost ülkedir” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL