Makam aracı, şehit oğluna sünnet arabası oldu

Başkan Bıyık’ın makam aracı, şehit oğluna sünnet arabası oldu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın makam otomobili, 2017 yılında Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin kuzeyinde, terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla çıkan çatışmada..

Makam aracı, şehit oğluna sünnet arabası oldu

Başkan Bıyık’ın makam aracı, şehit oğluna sünnet arabası oldu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın makam otomobili, 2017 yılında Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin kuzeyinde, terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in emaneti olan oğlu Talha Buğra’nın sünnet aracı oldu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla makam otomobili, 2017 yılında Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin kuzeyinde, terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in emaneti olan oğlu Talha Buğra’nın sünnet aracı oldu.

ŞEHİTİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Şehit Tevlim’in oğlu Talha Buğra’nın hafta sonu Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sünnet düğünü yapıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın makam otomobili ise, Talha Buğra’nın sünnet aracı oldu. Sünnet aracına binen minik Talha Buğra, elinde Türk bayrağıyla konvoy eşliğinde şehir turu atarken sünnet aracıyla birlikte babasının kabrini ziyaret etmek için düğünden önce Darıca şehitliğini de ziyaret etti. Babası için dua eden Talha Buğra, ardından düğün salonuna geçti.

BIYIK: “ŞEHİDİMİZİN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Makam otomobilinin sünnet aracı olması talimatı veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, minik Talha Buğra’nın sünnet düğününe de katılarak aileyi yalnız bırakmadı. Şehit ailesinin mutlu gününde yanlarında olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, şehit olan Murat Tevlim’in emanet olarak bıraktığı oğlu Talha Buğra’nın 84 milyonun evladı olduğunu belirterek “Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz milletimizin bize emaneti. Onlar bizlerin en değerli varlıkları. Onlar için yapamayacağımız şey yok. Her zaman onların yanındayız, destekçisiyiz. Allah şehitlerimize rahmet etsin. Onların sayesinde bu memleket, millet huzur ve güvenlik içerisinde. Onların çocukları da bizim çocuklarımız. Talha Buğra da bizim bir yavrumuz. Bu vesile ile bu güzel günde yanındayız. Rabbim damatlığını da göstersin inşallah” diye konuştu.

MUTLU VE GURURLUYUZ

Minik Talha Buğra’nın annesi Rabia Tevlim ve dedesi Mustafa Tevlim de düğünde duygusal anlar yaşarken dede Mustafa Tevlim, ”Şehidimizin emaneti bizim her şeyimiz. Allah damatlığını da göstersin” dedi. Başkan Muzaffer Bıyık’ın makam otomobilini sünnet aracı olarak tahsis etmesinden dolayı da memnun olduğunu belirten Mustafa Tevlim, “Çok mutlu ve gururluyum. Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel ama buruk bir duygu. Belediye Başkanımıza da desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL