Güncel Manşetler

Mardin’den Bayrama Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan makamında ağırladı. Mustafa Ayhan, Genel Sekreter Bayram’a hayırlı olsun temennilerini iletti. KENTİ ÇOK İYİ TANIYAN BİR YÖNETİCİ..

Mardin’den Bayrama Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan makamında ağırladı. Mustafa Ayhan, Genel Sekreter Bayram’a hayırlı olsun temennilerini iletti.

KENTİ ÇOK İYİ TANIYAN BİR YÖNETİCİ

Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarette Mustafa Ayhan, Genel Sekreter Bayram’ın kenti çok iyi tanıyan bir isim olduğunu, İSU’daki başarılı görevinden sonra Büyükşehir Belediyesi’nde önemli projelere imza atacağını söyledi. Ayhan,  Genel Sekreter İlhan Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi.

MARDİN KARDEŞ ŞEHRİMİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden bir tanesi de Mardin’dir.  Kardeş şehrimizin Genel Sekreterini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Mardin’e çok sayıda yatırım yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL