Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Mardinliler’de Dualar Şehitlerimiz İçin | Kocaelide Bugün

Mardinliler’de Dualar Şehitlerimiz İçin

Marmara Mardinliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan kahraman askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Program sonunda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Kahraman vatan..

Mardinliler’de Dualar Şehitlerimiz İçin

Marmara Mardinliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan kahraman askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Program sonunda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Kahraman vatan evlatlarımız, ülkemizin ve milletimizin bekası için Afrin’de tüm düşmanlarımıza karşı mücadele ediyor” dedi.

Programa Katılım Yoğundu

Marmara Mardinliler Derneği tarafından Deniz Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yer alan dernek binasında Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan kahraman askerlerimiz için Kur an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Programa İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile dernek üyeleri katıldı.

“Allah milletimizi muzaffer eylesin”

Program sonunda açılış konuşmasını yapan Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, “Ülkemiz için canlarını gözünü kırpmadan ortaya koyan şehitlerimizi burada rahmet ve minnetle anıyoruz. Rabbim, Afrin’de vatanımız için düşmanla göğüs göğüse çarpışan askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. Başkan Bulut yaptığı konuşmada, “Kahraman vatan evlatlarımız, ülkemizin ve milletimizin bekası için Afrin’de tüm düşmanlarımıza karşı mücadele ediyor. Rabbim tüm güvenlik güçlerimize güç, kuvvet versin. Dualarımız Afrindeki kahraman vatan evlatlarımız için. Allah milletimizi ve devletimizi daima muzaffer eylesin” dedi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen İlçe Kaymakamı Yılmaz, “Ülkenin bekası ve devletimizin geleceği için düşman karşısında destanlar yazan, Afrin’i teröristlere dar eden ve bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL