MARENDER Olağan Genel Kurulunu Yaptı

MARENDER (Marmara Engelliler Deneği) 4.olağan genel kurulu yapıldı. 2011 yılında kurulan Marmara Engelliler Derneği merkez binasında 4.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.  Mevcut başkan Memiş Özdemir oy birliğiyle Marmara engelliler derneğinin başkanılığına tekrar..

MARENDER Olağan Genel Kurulunu Yaptı

MARENDER (Marmara Engelliler Deneği) 4.olağan genel kurulu yapıldı.

2011 yılında kurulan Marmara Engelliler Derneği merkez binasında 4.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.  Mevcut başkan Memiş Özdemir oy birliğiyle Marmara engelliler derneğinin başkanılığına tekrar seçildi.

Marender kurucu başkanı olan ve yapılan üç olağan genel kurulda başkan seçilen Memiş Özdemir teşekkür konuşmasında ” yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun bayanlardan oluştuğunu ve engelli çocuklar başta olmak üzere insanlar için daha çok projeler yaparak insanların yaşam kalitelerine katkı sunacaklarını amaçlarının günü kurtarmak değil kalıcı projeler için her kişi kurum ve kuruluşlar ile fikir alışverişi yaparak çalışmaktan yana olduklarını söyledi.

Özdemir konuşmasını “Bizi yalnız bırakmayan üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Üyeler adına yapılan konuşmalarda “Başkan Memiş Özdemir ve yönetim kurulu ekibine başarılar dileriz.Hepimiz için hayırlı olsun.ifadelerine yer verildi.”

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL