MARENDER Saadet’i Bilgilendirdi

Çayırova’nın mihenk taşlarından olan ve her kesim tarafından sevilen Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, geçtiğimiz gün Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu’yu ve yönetimini konuk etti. Uzun..

MARENDER Saadet’i Bilgilendirdi

Çayırova’nın mihenk taşlarından olan ve her kesim tarafından sevilen Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, geçtiğimiz gün Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu’yu ve yönetimini konuk etti.

Uzun zamandır Çayırova’daki engelli vatandaşlara yardım eden ve çözümler oluşturan MARENDER Başkanı Memiş Özdemir, kendisini ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı ve yönetimini yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Ayrıca yoğun seçim çalışmaları kapsamında kendilerini yalnız bırakmayan Aksu ve ekibine teşekkür eden Özdemir, Saadet Partisi’nin engellilerin her zaman yanında olduklarını ve desteklerinden ötürü Yusuf Aksu’ya ve nazarında yönetimine teşekkür etti.

MARENDER’i ziyaret eden Aksu ve ekibi Saadet Partisi’nin engelli vatandaşlara yönelik yapacakları çalışmalar hakkında Özdemir’e bilgiler verdi. Saadet Partisi’nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu vurgulayan Aksu, MARENDER’in her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada yanlarında olacaklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir ise Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkanına ve ekibine seçim çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL