Marender’de bilinçlendirme toplantıları devam ediyor

  Marender’de bilinçlendirme destek toplantıları devam ediyor   Marmara Engelliler Derneği’nde Pazartesi ve Cumartesi günleri bilinçlendirme destek toplantıları Uzm.Psk. Simla Dirimtekin ve ekibinin katılımıyla devam ediyor. Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan..

Marender’de bilinçlendirme toplantıları devam ediyor

 

Marender’de bilinçlendirme destek toplantıları devam ediyor

 

Marmara Engelliler Derneği’nde Pazartesi ve Cumartesi günleri bilinçlendirme destek toplantıları Uzm.Psk. Simla Dirimtekin ve ekibinin katılımıyla devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Marender Başkanı Memiş Özdemir “Çay günlerimizde ihtiyaç sahibi üyelerimizin bize bildirdiği sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmek için kurum kuruluş ve kişiler ile görüşerek sorunları çözmeye çalışıyoruz.

Bu günkü destek konuklarımız arasında Odyometrist ve Öğretim görevlisi Ezgi Çiçek ve Engin Bekteş (Duyum işitme cihazları) bizimle birlikteydi. Ezgi hanım ve Engin bey İşitme engelli bir üyemizin işitme cihazlarını ücretsiz teminini üstlendiler. Hizmetin en iyisini yapmaya çalışırken talep edilen malzemenin de kalitesine özen gösteriyoruz.

Geçen hafta verdiğimiz çok fonksiyonlu sandalye 2000 lira bu haftaki bir çift işitme cihazları 3000 lira önceki hafta dağıttığımız okul çantası ve kırtasiye malzemeleri kalite belgeli malzemelerdi. bu hafta bir lise öğrencisinin aylık 200 lira okul servis ücretinin karşılanmasını sağladık. Her zaman söylüyoruz Marender olarak malzeme depomuz yok, hesapta paramız yok, yaptığımız tüm projelerimizi ve hizmetleri imece usulü Marenderin tedarikçi gönül dostlarının desteğiyle yapıyoruz. Biz vesileyiz, arayıp bulup buluşturuyoruz. Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL