Marender’in İstanbul’dan Konukları vardı

Marender Başkanı Memiş Özdemir  hafta sonunu  İstanbul’dan ziyarete gelen hayırsever dostlarına ayırdı. Başkan Özdemir hayırsever ziyaretçileriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Marmara engelliler derneğinde hafta sonu olmasına rağmen yoğun çalışmalar devam..

Marender’in İstanbul’dan Konukları vardı

Marender Başkanı Memiş Özdemir  hafta sonunu  İstanbul’dan ziyarete gelen hayırsever dostlarına ayırdı.

Başkan Özdemir hayırsever ziyaretçileriyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Marmara engelliler derneğinde hafta sonu olmasına rağmen yoğun çalışmalar devam ediyor. Okulların açılmasıyla bizden kırtasiye yardımı talep eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilmek için dostlarımızı ziyaret ederek telefonla konuşarak yardımlaşmaları sağlıyoruz. Bizim ihtiyaç duyduğumuzda gönül rahatlığıyla yardım talep edebileceğimiz gönüllü tedarikçi üyelerimiz var.

Onların desteğiyle bize gelen ihtiyaç sahibi vatandaşımızı bugüne kadar hiç boş çevirmedik. Yine yardımlarına ihtiyaç duyduğumuz gönüllü dostlarımız Emine Bayram ve Seçil Aksu Akbaş hanım bu hafta sonunu bize ayırıp gelirken elleri dolu geldiler. Bölgemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere kırtasiye ve ayakkabıları derneğimize getirdiler. Sosyal medya sayfamızdan bizi takip edip irtibat kurup derneğimizi ziyaret ederek çalışmalarımızı ve bizim ile ilgili bilgileri bizden alarak derneğimize gönüllü tedarikçi üye oluyorlar.

Bugünkü hafta sonu tatilini bize ayıran değerli dostlarımız Emine hanım ve Seçil hanıma çok teşekkür ediyoruz. Darısı Çayırovadaki her zaman yanınızdayız bir telefon kadar yakınız diyen dostlarımızın başına.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL