MARKA ‘InnoTEAM Yarışması’ Ödül Töreni  Yapıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından Doğu Marmara Bölgesi’ndeki KOBİ’lerin İnovasyon Becerilerini Geliştirerek Bölgesel Kalkınmaya Hizmet Etmek Amacıyla Hayata Geçirilen 2018 Yılı  InnoTEAM Yarışması Ödül Töreni  Gerçekleştirildi. Ödül törenine Vali..

MARKA ‘InnoTEAM Yarışması’ Ödül Töreni  Yapıldı
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından Doğu Marmara Bölgesi’ndeki KOBİ’lerin İnovasyon Becerilerini Geliştirerek Bölgesel Kalkınmaya Hizmet Etmek Amacıyla Hayata Geçirilen 2018 Yılı  InnoTEAM Yarışması Ödül Töreni  Gerçekleştirildi.
Ödül törenine Vali Hüseyin Aksoy, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu,  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, İş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, InnoTEAM Yarışmasının tanıtım film gösterimiyle devam etti.
MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’nun konuşmaların ardından  Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;“Doğu Marmara Kalkınma Ajansının bulunduğu bölge itibariyle de baktığımızda Türkiye ekonomisine çok büyük katkıların sunulduğu  bir bölgede faaliyetlerini sürdürüyor. Birçok projeye destek veren Kalkınma ajansımız, bugün gündemimizde yer alan firmaların İnovasyon kapasitelerinin geliştirilmesi konusunda bir çalışma ortaya koydu ve bu çalışma neticesinde üniversitelerimiz ile iş birliği içerinde ödül alacak firmalar belirlendi. İnovasyon kavramı oldukça önemlidir. Bunu sadece firmalar bazında değil, toplumumuzun birçok alanında ve bölgesel bazda da değerlendirmek durumundayız. Bölgemizde Ar-Ge sayıları konusunda önemli gelişmeler oldu. Kocaeli olarak 112 Ar-Ge merkezimiz ve 12 tasarım merkezimizle birlikte Türkiye’de İstanbul’dan sonra en fazla Ar-Ge ve Tasarım Merkezine sahip olan illerden biriyiz.  Kalkınma Ajansımıza, çalışanlarına, çalışmalara destek veren üniversitelerimize ve projede yer alan bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ödül alan firmalara başarılar diliyorum.”  diyen Vali, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte başarılı olan 6 firmaya ödüllerini vererek, tebrik ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL