Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Marmara Engelliler Derneğine Halk Ziyareti! | Kocaelide Bugün

Marmara Engelliler Derneğine Halk Ziyareti!

Kısa adı MARENDER olan Marmara Engelliler Derneğine ziyaretler sürüyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Kocaeli il kadın kolları başkanı Songül Kaya ve yönetimi ile CHP Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Fadime İlhan..

Marmara Engelliler Derneğine Halk Ziyareti!

Kısa adı MARENDER olan Marmara Engelliler Derneğine ziyaretler sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP Kocaeli il kadın kolları başkanı Songül Kaya ve yönetimi ile CHP Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Fadime İlhan ve yönetimi ziyaret etmiş ve çalışmalar hakkında MARENDER başkanı Memiş Özdemir’den bilgi almıştılar.

Yapılan ziyarette CHP Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Fadime İlhan daha çok bilgi ve fikir alışverişi için tekrar Marmara Engelliler Derneği’ni ziyaret edeceğini belirtmişti.

CHP Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi, CHP Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Fadime İlhan ve yönetiminin tekrar ziyaret ettiği MARENDER’de güzel karşılandılar. Verimli geçen ziyarette gelecek adına pek çok projeyi birlikte yapabileceklerini belirten Soyluçiçek “Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova örgütü olarak üzerimize düşen ne olursa yapmaya hazırız” dedi.

CHP Çayırova ilçe örgütü sivil toplum kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı Erdem Kaya’nın da ziyarette hazır bulunduğu ve yapılması düşünülen projeler hakkında gerekli yol haritaları için notlarını aldığı görüldü.

STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı Kaya; “MARENDER üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Kimseye yük olmadan, özellikle kamu kuruluşlarından mümkün olduğunca az faydalanan bir dernek için bu kadar zulüm reva değildir. Normal bir dernek için bile yapılmaması gereken ötekileştirme çalışmaları engelliler ve engelli ailelerini yüksek seviyede temsil ederek bu uğurda fedakarca gecesini gündüzüne katan başkan Memiş Özdemir’e yalnız değilsin demek bizler için bir görevdir. ” dedi.

Sesimizi duymamak için kulaklarını tıkayanlar var!

Geçtiğimiz pandemi sürecinde sıkıntılı günler yaşadıklarını belirten MARENDER başkanı Memiş Özdemir ise, bizler üyemiz olsun olmasın bizlerden yardım ve destek talebinde bulunan her engelli ve engelli yakınlarının sorunlarıyla ilgilenmekteyiz. İhtiyaçları doğrultusunda ilgili mercilere bu ihtiyaçları iletmekteyiz. Fakat ilgili mercideki kendinin yetkili olduğunu söyleyen kişiler her zaman bu taleplerimiz karşısında kulaklarını tıkayarak duymamazlığa vermektedir.

Derdimiz üzüm yemek!

Yılın 1 günü hepimiz engelli adayıyız diyerek sosyal medyadan engellilerin yanındayız mesajlarıyla engellilerin sorunlarını çözmüş olmuyorsunuz. Asıl çözülmesi gereken o kadar çok engelli sorunu var ki!  Bizler engelliler ve aileleri olarak asıl derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Bu konuda bazen sert çıkışlarımız olsa da asıl amacımız dışında bir niyetimiz yoktur.

Güzel ve samimi geçen sohbetin ardından bir sonraki programlar için CHP Çayırova ilçe başkanı Soylüçiçek izin isterken, MARENDER başkanı Memiş Özdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmiş  yeni yönetime başarılar dilemiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL