Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Maryland’dan KOÜ'ye Ziyaret | Kocaelide Bugün

Maryland’dan KOÜ’ye Ziyaret

2012 yılında Maryland eyaletiyle imzalanan kardeş şehir protokolü kapsamında ABD’den bir heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi. Üniversiteyi de ziyaret eden heyet ile ikili işbirlikleri konusunda görüşmelerde bulunuldu. Maryland..

Maryland’dan KOÜ’ye Ziyaret

2012 yılında Maryland eyaletiyle imzalanan kardeş şehir protokolü kapsamında ABD’den bir heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi.

Üniversiteyi de ziyaret eden heyet ile ikili işbirlikleri konusunda görüşmelerde bulunuldu.

Maryland Loyola Üniversitesi Rektörü Rev. Brian F. Lınnane, S.J, Capitol Teknoloji Üniversitesi Rektörü Bradford L. Sıms, Maryland Independent Üniversitesi Rektörü Tina M. Bjarekull, Maryland Baltimore Üniversitesi Rektör Yardımcısı Philip J. Rous, Maryland Eyaleti Yüksek Öğretim Komisyonu Başkanı Anwer Hasan, Türk-Amerikan Ulusal Yürütme Kurulu Başkan Yrd. Gunay Evınch ve Maryland College-Park Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Ahmet H. Aydilek’ten oluşan heyeti Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü makamında ağırladı.

Toplantıda, Rektör Yardımcıları Prof. Ercüment Çiftçi ile Prof. Dr. Ahmet Küçük, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Genel Sekreter Dr. Fatih Akbulut, Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Banu İnan-Karagül ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Işık, Bayram Can, Selin Perihan Erdem ve Bayram Çolakoğlu hazır bulundu.

Maryland – Kocaeli Kardeş Şehir Komiteleri İşbirliği Toplantısı kapsamında ABD’li heyete üniversitemiz ile ilgili bilgiler verildi. Maryland eyaletinde bulunan Maryland Loyola Üniversitesi, S.J, Capitol Teknoloji Üniversitesi, Maryland Independent Üniversitesi ve Maryland Baltimore Üniversitesi ile ikili işbirlikleri ve değişim programları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL