Masumiyet çalıştayı başladı

Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “ Masumiyet Innocence Çalıştayı” Tarihi Yalı Evlerinde geniş bir katılım ile başladı. Çalıştaya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşi Feriha Ellibeş, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un..

Masumiyet çalıştayı başladı

Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “ Masumiyet Innocence Çalıştayı” Tarihi Yalı Evlerinde geniş bir katılım ile başladı.

Çalıştaya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşi Feriha Ellibeş, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve İlimizde çeşitli okullarda görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmenleri katıldılar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bir konuşma gerçekleştirerek duygu ve düşüncelerini belirtti. Başkan Ellibeş konuşmasında, “Belediye olarak hocalarımızdan böyle bir teklif gelince kabul ettik. Şuan aramızda ilimizin çeşitli okullarından 25 tane hocamız var. Sayın Valimizden öğretmenlerimiz için izin talebinde bulunduk Valimizde sağ olsun talebimize olumlu yanıt verdi. Bugün bu 25 öğretmenimiz çocuk istismarı hususunda canlı resim performansı sergileyecekler. İnşallah Çocuk İstismarı ve Kadın Sağlığı konusunda gerçekleştirdiğimiz çalıştayımız başarı ile sonuçlanacak. Sonuçta resimlerini bir sergi ile taçlandıracaklar. Ben bu vesile ile tüm Görsel Sanatlar Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle bugün aramızda bulunan Sayın Valimizin eşi hanımefendiye de teşekkür ediyorum. Kendileri de ilimizde kadın sağlığı ile ilgili bir projenin yürütücülüğünü yapıyorlar. Bir kez daha katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Masumiyet Çalıştayı 29-30 ve 6-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek etkinlikler ile gerçekleştirilecek. Kocaeli ilçelerinden 25 görsel sanatlar öğretmeninin katılımı ile gerçekleşen çalıştayda 4 gün boyunca halka açık alanda canlı resim performansları sergilenecek. Çocuk istismarı ve kadın sağlığına dikkat çekmek adına gerçekleşen çalıştayda sanatçılar eserlerini tuvallerine yansıtacak. Eserler çalıştay sonunda 41 Sanat Grubu önderliğinde 8 Ekim 2018 Saat 14:30’ da Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evinde Masumiyet adındaki sergi ile sanatseverlerle buluşacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL