“Mavi Kapaktan GÖNÜL KÖPRÜSÜ” devam ediyor

“Mavi Kapaktan GÖNÜL KÖPRÜSÜ” Projesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için de start aldı.   YAS-DER  Başkanı Kudret Sekban bir açıklama yaparak “Mavi Kapaktan GÖNÜL KÖPRÜSÜ” Projesinin bu yılda devam..

“Mavi Kapaktan GÖNÜL KÖPRÜSÜ” devam ediyor

“Mavi Kapaktan GÖNÜL KÖPRÜSÜ” Projesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için de start aldı.

 

YAS-DER  Başkanı Kudret Sekban bir açıklama yaparak “Mavi Kapaktan GÖNÜL KÖPRÜSÜ” Projesinin bu yılda devam edeceğini belirtti.

Sekban açıklamasında “Darıca İlçe Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık ile yaptığımız istişare ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Oğuz ile yapılan görüşme sonucunda şekillenen projemizin çalışmalarına başlandı.

Birkaç yıldır ilçemiz genelindeki okullar ile birlikte yürüttüğümüz “Mavi Kapaktan GÖNÜL KÖPRÜSÜ” projesi kapsamında derneğimizde toplanan Mavi Kapaklardan elde ettiğimiz gelir, ihtiyaç sahibi ailelerin Üniversitede okuyan çocukları için burs oluyor.

Bu yıl da talep eden eğitim kurumları için Eğitim Danışmanımız Fulya Yalezan Yılmaz,  Mavi Kapak geri dönüşümünün dünyamız ve ülkemiz için önemi, bu geri dönüşümün Derneğimize katkısı ve bu katkının ne şekilde değerlendirildiğini anlatan “Eğitim Semineri” verecektir.

Projemize ivme kazandırması için bizlere destek olacak olan okullar arasında belirlenen kıstasları yerine getiren okullara da birer teşvik ödülü vermeyi planlıyoruz.

 

Yılsonunda Eğitim Kurumlarından toplanan kapaklarımız hesaplanarak;

1000kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet laptop

800kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet barkovizyon ve

500kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula da kırtasiye desteği

Şeklinde ödüllendirme yapmak istemekteyiz.

Şimdiden projemizde bizlerle birlikte çalışacak okullara ve okullarda bu proje için lider olup çalışacak öğrenci ekiplerine teşekkür ediyor, yarışmada hedef belirleyen okullara başarılar diliyoruz.”dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL