Derince Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

MB Derince Anadolu Öğrencileri Kep Attı

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde düzenlenen organizasyonda mezuniyet belgelerini alıp büyük bir coşku ile keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı. Mezuniyet törenine katılım yoğundu Merkez Bankası Derince Anadolu..

MB Derince Anadolu Öğrencileri Kep Attı

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde düzenlenen organizasyonda mezuniyet belgelerini alıp büyük bir coşku ile keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

Mezuniyet törenine katılım yoğundu

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi, düzenlenen törenle bu yılki mezunlarını verdi. Gerçekleşen mezuniyet programına İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yetkilileri, mahalle muhtarları, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sert öğrencilerine başarılarla dolu bir hayat diledi.

Mezun olan tüm öğrencileri gönülden tebrik ettiğini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Gençlerimiz ülkemizin geleceğine yön verecek. Bunun sorumluluğu ve bilinciyle öğrencilerimize önemli görevler düşüyor. Gençlerimiz kendilerini daha da geliştirerek ülkemiz ve milletimizi için faydalı işlere imza atmalıdır. Bu nokta da bizlerde kendilerine hem hükümet hem de yerel yönetimler olarak gerekli destekleri sağlamaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle öğrencilerimizin üniversite sınavında da önemli başarılara imza atacağına olan inancım tam. Rabbim zihin açıklığı versin. Tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Öğrencilere üniversite sınavında başarılar dileyen İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz da yaptığı konuşmada, “Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimiz bizler için çok değerli. Mezun olan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Bugün burada öğrencilerimizin mezun olmalarının gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’ın izniyle yavrularımız üniversite sınavında da büyük başarılara imza atacaklardır. Gençlerimiz ülkemizi ve milletimizi daha da ileri taşımak için var gücüyle çalışmaya devam etmelidir. Bu anlamda bizler de her daim gençlerimizin yanında olarak desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL