Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı yapıldı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı yapıldı. Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy, Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir..

Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı yapıldı
İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı yapıldı.
Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy, Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Vali yardımcısı Dursun Balaban, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Kocaeli Fen Lisesi Müdürü Mesut Ekin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.
Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giden öğrencileri tebrik ederek, ödüllerini vermelerinin ardından Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen “İstiklal Marşı” konulu oratoryo gösterisi büyük beğeni topladı.
Programın ardından Vali Aksoy ve protokol üyeleri günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL