Eğitim Genel Güncel Manşetler

Memur personele oryantasyon eğitimi

2017 yılı içerisinde diğer kurumlardan Büyükşehir Belediyesine gelen memur personele oryantasyon eğitimi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne 2017 yılı içerisinde diğer kurumlardan gelen memur personele oryantasyon eğitimi verildi. Oryantasyon eğitimi sonrasında..

Memur personele oryantasyon eğitimi

2017 yılı içerisinde diğer kurumlardan Büyükşehir Belediyesine gelen memur personele oryantasyon eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne 2017 yılı içerisinde diğer kurumlardan gelen memur personele oryantasyon eğitimi verildi. Oryantasyon eğitimi sonrasında personeller Oryantasyon Eğitimine İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram da katıldı. Eğitimlerin ardından ayrıca personel Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gez-Gör Kocaeli kapsamında kenti tanıma fırsatı buldu.

Oryantasyon eğitimleri ayrıca sözleşmeli ve hizmet alımı personellere de verilecek.

BAYRAM “BELEDİYE PERSONELİNİN FEDAKARLIK YAPMASI GEREKİR”

Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personelin her zaman kendini geliştirmesi gerektiğini aktaran İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram “Sizler kendinizi sıradan bir memur gibi düşünmeyin, bir belediye personeli olmak sosyal hizmet personeli demektir..” dedi.

 ÇEŞİTLİ KONULARDA EĞİTİM VERİLDİ

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram BAYRAM’ın açılış konuşmasıyla başlayan oryantasyon eğitiminde Kurum Tanıtımı ve Kurum Kültürü, Etil Eğitimi, Özlük ve Mali Haklar ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi ve 5393 sayılı Belediye Kanunu hakkında eğitimler verildi. Bu konuların yanında memur personellere tasarruf ve kendilerini geliştirme konusunda tavsiyelerde bulunuldu.

 EĞİTİM SONRASI GEZİ

Oryantasyon eğitim sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projelerinin tanıtımı ve Gez-Gör Kocaeli kapsamında Bilim Merkezi, Kağıt Müzesi, Film Platosu ve Selim Sırrı Paşa Konağı gezi düzenlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL