Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Memur-Sen'den 3 hafta ziyaretleri | Kocaelide Bugün

Memur-Sen’den 3 hafta ziyaretleri

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı şubelerde seçilen başkanlara hayırlısı olsun ziyaretleri devam ediyor. 3.Haftada Toç Bir-Sen Kocaeli Şube ve Birlik Haber-Sen Kocaeli Şube ziyaretleri ile devam edildi. Toç Bir-Sen Ziyaretinde tüm Başkanlar adına..

Memur-Sen’den 3 hafta ziyaretleri

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı şubelerde seçilen başkanlara hayırlısı olsun ziyaretleri devam ediyor.

3.Haftada Toç Bir-Sen Kocaeli Şube ve Birlik Haber-Sen Kocaeli Şube ziyaretleri ile devam edildi.

Toç Bir-Sen Ziyaretinde tüm Başkanlar adına söz alan Memur-Sen İl başkanı Şahin Yaşlık “İlk günkü heyecan, azim ve kurucu felsefeden hiçbir şey kaybetmeden, bu güzel mirası devralan sonraki kadroları Memur-Sen,Toç Bir-Sen i  fikirle ve büyük bir adanmışlıkla yoğurdular; mücadele ile ilmek ilmek dokudular. İyi bir niyetle yola çıkan ilk öncülerimiz ve halefleri; bir insanı değiştirebilirlerse milyonları değiştirebileceklerine, birleri örgütleyebilirlerse milyonları örgütleyebileceklerine inandılar ve başardılar. İnançla, kararlılıkla çıkılan bu yolda önemli mesafeler kaydettiler. “

Toç Bir-Sen’de de Emek, hak, adalet ve özgürlük fikrini tecessüm ettirdiler. Bu şaheserin muazzam omurgasını oluşturan teşkilatın harcını iyi niyet, salih amel, ihlas, samimiyet, insani değerler ve kurumsal kültürle yoğurduklarını dile getiren Yaşlık Toç Bir -Sen  in demokratik seçimlerinde hizmet bayrağını alan Güven Perçem başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek sözü Güven Perçem’ e verdi.

Toç Bir-Sen şube başkanı Perçem’ de  “İnsanı, insani değerleri esas alan, tarihi köklerinden ve medeniyet havzasından beslenen, emeği ve hakkı esas alan, erdemi kuşanan Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu Memur-Sen ve Toç Bir-Sen olarak üstlendiğimiz bu büyük sorumluluğun bilincinde olduklarını, Tarım ve Ormancılık Hizmet Kolu’nun yetkili sendikası Toç Bir-Sen olarak bu oluşumda ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek; ilke ve değerlerimizden asla taviz vermeden, davamızdan, ideallerimizden, gayemizden ayrılmadan, üyelerimiz ve çalışanlarımızın sosyal ve özlük haklarının korunması ve geliştirilmesi için verdiğimiz mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye, Hakk’ın ve haklının daima yanında olmaya, mazluma ve mağdura omuz vermeye, zalimin ve zulmün karşısında elif gibi dimdik durmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Bakanı Güven Perçem yönetim adına tüm başkanlara teşekkür etti..

Birlik Haber-Sen Ziyareti

Buradaki konuşmasında da ,tüm Başkanlar adına söz alan Memur-Sen İl başkanı Şahin Yaşlık ;

Memur-Sen ailesinin bir ferdi olan Birlik Haber-Sen; bir milyonu aşan ve tüm Hizmet kollarında yetkili olan kardeş sendikamızdır. Birlikte ülkemizin bağımsızlığını, toprak bütünlüğünü, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması, dünya mazlumlarının sesi olmayı (Filistin, Suriye, Arakan, Somali Yemen  vb.) kendisine görev bilen bir sivil toplum örgütü olduklarını dile getiren Yaşlık . seçilen başta Şube Başkanımız Tacettin Mazlum ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak ,çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşma bitiminde söz alan Şube Başkanı Tacettin Mazlum;

Delegelerin emanet ettiği bu hizmet bayrağını, genç yönetimimle beraber en iyi şekilde 6 ilin başkanı olarak taşıyacaklarını. Birlik Haber-Sen,in ,Memur-Sen çatısında güclü  Sivil Toplum Örgütü olarak,Sendikal mücadelenin ne olduğunu ,örgütlü toplumun ne anlama geldiğini de çok iyi  bilen bir yapıda olduklarını Demokrasinin geliştirilmesi, çalışanların sosyal, ekonomik durumlarının güçlendirilmesi, insanca yaşanabilir maaş ve özlük haklarına ulaşılmasının mücadelesini,26 yıldan bu yana verdiklerini, 2012 yılında Genel Yetkili Sendika olduktan sonra 2013 yılında Toplu Sözleşme masasına oturduklarını çalışanlarımıza sayısız kazançlar sağladıklarını dile getirdi….

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Birlik Haber-Sen Şube başkanı Tacettin Mazlum yönetim adına tüm başkanlara teşekkür etti..

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL