Memur-Sen’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan, Başsavcı  Habib Korkmaz ve Adliye Memur-Sen Kocaeli Şube  ve Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Genel Başkanı  Figen Karadağlı’ya hayırlı olsun ziyaretleri. Memur-Sen heyeti İl Başkanı  Şahin Yaşlık başkanlığında..

Memur-Sen’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan, Başsavcı  Habib Korkmaz ve Adliye Memur-Sen Kocaeli Şube  ve Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Genel Başkanı  Figen Karadağlı’ya hayırlı olsun ziyaretleri.
Memur-Sen heyeti İl Başkanı  Şahin Yaşlık başkanlığında ilk olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı  Habib Korkmaz’ ı ziyaret etti. Memur-Sen Başkanları adına söz alan İl Başkanı  Yaşlık, Başsavcı  Korkmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi ve Memur-Sen Kocaeli hakkında  kısa bilgi verdi.
Cumhuriyet Başsavcısı  Habib Korkmaz’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen heyetine teşekkür etti.
 Memur-Sen Heyetinin ikinci ziyareti, Adliye Şube Başkanı  Figen Karadağlı’ya oldu.
Yaşlık “ilimizde tek bayan Başkan olan  Karadağlı, Adliye Memur-Sen’ de çıtayı her geçen gün yukarılara çıkardığını üye sayısında çok ciddi orana ulaştığını,bu başarısının Genel Merkez tarafından dikkatten kaçmadığını, Büro Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Genel Başkanlığı ile taçlandırıldığını” söyledi.Yaşlık  her iki görevinde de  başarılar diledi.
Başkan Karadağlı’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,her işinde olduğu gibi, bu işlerde de elinden gelen gayreti göstererek Adliye Memur-Sen’ i yönetimle birlikte daha da yukarılara taşıyacaklarını söyledi.
Genel Başkanlığın kendisi için sürpriz olduğunu ,verilen görev en iyi şekilde yapılır mantığı ile, yürüteceğini sözlerine ekliyerek, bu görevi kendisine layık gören, Genel Başkan  Metin Yılancı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Sözlerinin sonunda ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadağlı, yönetim adına tüm Memur-Sen Başkanlarına teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL