Manşetler Surmanset

Meral Akşener’in Kocaeli Ekibi Toplandı!

MHP Kocaeli’de görev yapmış eski İlçe Başkanları Meral Akşener’in kuracağı parti için toplandı. Gölcük MHP eski ilçe başkanlarından İsmail Eroğlu’nın düzenlediği buluşmaya önemli isimler katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Gebze’de yapılan yeni..

Meral Akşener’in Kocaeli Ekibi Toplandı!

MHP Kocaeli’de görev yapmış eski İlçe Başkanları Meral Akşener’in kuracağı parti için toplandı.

Gölcük MHP eski ilçe başkanlarından İsmail Eroğlu’nın düzenlediği buluşmaya önemli isimler katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Gebze’de yapılan yeni parti toplantısına da katılan eski MHP’li isimlerin yeniden bir araya gelmesi kurulacak yeni parti için istişare ediliyor yorumlarına sebep oldu. Kendisi de İzmit’li olan Meral Akşener’in kuracağı yeni partide görev almasına kesin gözü ile bakılan isimlerin bir araya geldiği toplantı dün akşam gerçekleştirildi.

AK PARTİLİ İSİMDE ORADAYDI

Değirmendere’de gerçekleştirilen buluşmaya; MHP Gebze İlçe eski Başkanı Nusret Acur, MHP Derince İlçe eski Başkanı Emin Şimşek, MHP İzmit İlçe eski Başkanı Kaan Dilmen, MHP Kandıra İlçe eski Başkanı Zekeriya Bayrakdar, MHP Dilovası İlçe eski Başkanı Aslan Sazak, MHP Çayırova İlçe eski Başkanı Fatih Kartal, MHP Karamürsel İlçe eski Başkanı Orhan Kılınçsoy, MHP Kandıra eski ilçe başkan yardımcısı Ali Rıza Çakın da katıldı. Toplantının en dikkat çeken ismi ise geçtiğimiz yıl MHP’den istifa ederek törenle AK Parti saflarına katılan MHP Kartepe İlçe eski Başkanı Taner Karagül oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL