Güncel Manşetler Politika

“Metal yorgunluğu son buldu,Afrin Harekâtı’yla diriliş hamlesine girdik.”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun 6. İl Kongresi’ne katıldı. Kongre öncesinde 19 Eylül Spor Salonu önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara bir selamlama..

“Metal yorgunluğu son buldu,Afrin Harekâtı’yla diriliş hamlesine girdik.”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun 6. İl Kongresi’ne katıldı. Kongre öncesinde 19 Eylül Spor Salonu önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona geçerek partililere hitap etti.

15 yıldır başkalarıyla değil, kendileriyle yarışarak, kendi başarı çıtalarını temel alarak mücadele yürüttüklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir zaman rakiplerinin zayıflığından ve acizliğinden güç alarak, hedef belirleyen bir siyasi hareket olmadıklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında görevi devralırken dikkat çektiği metal yorgunluğunun son bulduğunu, Afrin Harekâtı’yla birlikte diriliş hamlesine girildiğini ifade etti. Hep daha yükseğe çıkmak, hep daha ileriye gitmek için çaba harcadıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı oy oranlarını almayı dahi bir eksiklik, noksanlık olarak değerlendirdiklerini, yüzde 50’lik oy oranlarını bile başarı olarak görmediklerini belirterek, milletin kendilerine inandığını ifade etti.

Her başarılarının bir sonraki mücadelelerinin başlangıç noktası olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti, tarihindeki tüm seçimlere işte bu perspektifle girmiştir. AK Parti başkalarıyla değil; daima kendisiyle, kendi elde ettiği sonuçlarla yarışmıştır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL