Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Mevlana Pazaryeri’nde Çalışmalar Sürüyor | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Mevlana Pazaryeri’nde Çalışmalar Sürüyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projelerinden olan Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi’nde betonarme çalışmaları tamamlandı. 28 bin 311 metrekare alan üzerine inşa edilen pazaryerinde satış alanları, çocuk oyun..

Mevlana Pazaryeri’nde Çalışmalar Sürüyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projelerinden olan Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi’nde betonarme çalışmaları tamamlandı. 28 bin 311 metrekare alan üzerine inşa edilen pazaryerinde satış alanları, çocuk oyun alanları, soğuk hava deposu, sığınak, iş yerleri, kafeteryalar, ofis alanları, mescit, tuvalet ve otopark alanları yer alacak.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli ve büyük projeleri arasında başı çeken Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi’nde yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tamamlandığında, Şehit Numan Dede Caddesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nın taşınacağı ve temellerinin geçtiğimiz sene dualarla atıldığı Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi’nde betonarme çalışmaları tamamlandı.

İÇERİSİNDE YOK YOK!

Beton kolon imalatı çalışmalarında da sona gelinen Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi’nde cephe imalatı çalışmaları da aynı hızda devam ediyor. Toplam 28 bin 311 metrekare alan üzerine inşa edilen Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi içerisinde pazar satış alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, soğuk hava deposu, sığınak, iş yerleri, kafeteryalar, ofis alanları, mescit, tuvalet ve otopark alanları yer alacak. Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri’nde çalışmaların belirlenen program dahilinde tamamlanarak Gebzelilerin hizmetine açılacağı bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL