Güncel Manşetler

MHP Çayırova Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Çayırova İlçe Teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını açıkladı. MHP Çayırova İlçe Teşkilatı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını dün akşam..

MHP Çayırova Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Çayırova İlçe Teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını açıkladı.

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını dün akşam gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısına ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları da hazır bulundu. Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “MHP Çayırova İlçe Teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Her hafta olağan gerçekleştirdiğimiz ilçe yönetim kurulu toplantımızı bu hafta mahalle teşkilat başkanlarıyla birlikte icra ettik. Çayırova’nın 9 mahallesinde de 9 mahalle teşkilat başkanımız görevlerinin başında. Mahalle başkanlarımız mahallelerinde oluşturdukları yönetimleri ile hem yeni üye yapma hem de teşkilat çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Mahalle başkanlarımızın bu yapmış olduğu çalışmaları zaman zaman bu tür toplantılarla bizlere bildirip bir rapor haline getiriyoruz. MHP Çayırova İlçe Teşkilatı gerek ilçe yönetimi, gerek kadın kolları gerekse de mahalle başkanları ile bir bütün içerisinde dimdik ayakta ve yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL