Politika

MHP Çayırova Erzak Dağıttı

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP ilçe teşkilatı olarak ramazan ayı boyunca tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere yardım kulisi dağıttıklarını açıkladı. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban,..

MHP Çayırova Erzak Dağıttı

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP ilçe teşkilatı olarak ramazan ayı boyunca tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere yardım kulisi dağıttıklarını açıkladı.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Ramazan ayı boyunca sosyal yardım kapsamında tespit ettiklerini ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kumanyası yardımında bulunduklarını belirtti. MHP’li Düzdaban yaptıkları yardımlarla ilgili olarak, “MHP Çayırova ilçe teşkilatı olarak Çayırova’da bulunan yardıma muhtaç aileleri ramazan ayından önce tespit etmiştik. Bu ailelere ramazan ayının gelmesiyle gruplar halinde ramazan kumanyalarını veriyoruz. Yardım ettiğimiz aileleri hiçbir zaman hiçbir ortamda teşhir etmiyoruz. Şimdiye kadar tespit ettiğimiz ailelerin iki grubuna kumanyalarını teslim ettik. Ramazan bitimine kadar da tespit ettiğimiz tüm ailelere bu yardımları yapacağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL