Manşetler Politika Surmanset

MHP Çayırova’da İlçe Başkanları Toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban önceki gün kendinden önce görev yapan tüm  İlçe Başkanları ile bir araya geldi. İlçe Başkan Düzdaban’ın ev sahipliğinde bir araya..

MHP Çayırova’da İlçe Başkanları Toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban önceki gün kendinden önce görev yapan tüm  İlçe Başkanları ile bir araya geldi.

İlçe Başkan Düzdaban’ın ev sahipliğinde bir araya gelen İlçe Başkanlarının bu hali partililer tarafından büyük övgü ve takdir aldı.  Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban önceki gün Şekerpınar Kebap Diyarı’nda Çayırova İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan başkanlarla bir araya geldi. Toplantıda MHP Çayırova kurucu İlçe Başkanı Ercan Aslan ile MHP Çayırova önceki dönem İlçe Başkanları İskender Turan, İsmail Akkuş, Fatih Kartal ve Abdullah Adanur yer aldı.

Başkanlar toplantıda güncel siyasi, ekonomik ve bölgesel konularla ilgili istişarelerde bulundu. Başkanlar toplantıda bir araya gelmekten oldukça memnun olurken, partililer de bu örnek davranışı takdir ettiler. Yunus Emre Düzdaban ise bu özel anı resimleyerek sosyal meyda hesabından şu not ile paylaştı: “Çayırova Milliyetçi Hareket partisi ilçe Başkanlığı olarak Sekerpinar kebap Diyarında kurucu ilçe başkanımız Sayın Ercan Aslan Bey sırasıyla ilçe Başkanlığı yapmış olan Sayın Iskender Turan Bey sayın İsmail Akkuş Bey Sayın Fatih Kartal Bey Sayin Abdullah Adanur Bey ve ilçe baskanlarimizla Güncel Siyasi Ekonomi ve Bölgesel istişarelerde bulunduk”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL