Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“MHP Gebze’de Dev Konser Hazırlıkları” kilitlendi MHP Gebze’de Dev Konser Hazırlıkları | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika

MHP Gebze’de Dev Konser Hazırlıkları

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde ilçe binasından gerçekleşen toplantıda tüm şehitler için yapılan dualar ile başlandı. Toplantıda MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in genel ve yerel gündeme ait..

MHP Gebze’de Dev Konser Hazırlıkları

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde ilçe binasından gerçekleşen toplantıda tüm şehitler için yapılan dualar ile başlandı. Toplantıda MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in genel ve yerel gündeme ait değerlendirmeleri ile devam etti.

Toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan MHP’li Taşdemir, “28 Ekim’de Kocaeli Milliyetçi İşadamları Derneği ve il başkanlığımız tarafından düzenlenmesi planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan Ahmet Şafak konserinin ev sahipliğini üstlendik.

KONSERE DAVET ETTİ

3 Aralık Pazar günü Gebze Kapalı Spor Salonu’nda tüm halkımızla beraber ‘Ülküde Birlik Ülkede Birlik’ temalı birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde Gebze ilçe teşkilatı olarak buna ev sahipliği yapacağız. Konserle ilgili olarak bilet ve broşürlerimiz geldi. Konser için mahalle ve bölge başkanlarımızla birlikte yoğun bir hazırlık yaptık. Konser için STK’lar, muhtarlar ve yerel basını ziyaret ederek tüm herkesi bu konsere davet edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL