MHP ilçe Başkanı Düzdaban’dan “Kocaeli’de Bugün’e hayırlı olsun “ ziyareti

Düzdaban “Liderimize güvenimiz tamdır” Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban İlçe Sekreteri Murat Dinç ile birlikte gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yayın hayatına kısa süre önce başlayan..

MHP ilçe Başkanı Düzdaban’dan “Kocaeli’de Bugün’e hayırlı olsun “ ziyareti

Düzdaban “Liderimize güvenimiz tamdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban İlçe Sekreteri Murat Dinç ile birlikte gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yayın hayatına kısa süre önce başlayan Kocaeli’de Bugün Gazetemiz için hayırlı olsun temennilerini ileten Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban ve İlçe Sekreteri Murat Dinç, gazetemiz İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten’e  çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Düzdaban, gündemle ilgili  değerlendirmelerde bulundu.

Düzdaban  ülke  gündeminin sıcak  konusu olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’nin cumhurbaşkanlığı  seçimlerine yönelik  yaptığı açıklamaya değindi. Düzdaban “Liderimize güvenimiz tamdır” diyerek partinin her kademesinde Devlet Bahçeli’nin kararına tam desteklerini açıkladı.

Ağaç budandıkça gürleşir.

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe başkanı Yunus Emra Düzdaban “Ben ziraatçiyim; Ağaç budandıkça gürleşir” diyerek bazı eski teşkilat mensuplarının partiden ihraç edilmesi sonrası Milliyetçi Hareket Partisinin kan kaybı olarak algılanmaması aksine hastalıklı dalların temizlenerek daha gürleşmesine sebep olacağını belirtti.

Düzdaban, başka partiye geçenlerin orada ülkücü kimliğini kullanmalarının yanlış olduğunu “Ülkücünün Partisi Milliyetçi Hareket Partisi” dir diyerek bu konunun özellikle altını çizdi.

“Ülkücü camiada bazı kesimlerin farklı amaçlarla kullanmış olduğu eski ülkücü, 12 eylül ülkücüsü, akil ülkücü gibi etiketlere karşı olduğunu bu gibi etiketleri kullanan hiçbir kişiyi tanımadığını baki olan teşkilat ve ülkü’ dür”dedi.

Ülkücülük konusunda son zamanlarda yapılan türlü spekülasyonlara değinen Düzdaban, “Ülkücü günlük kartvizit verilendir” diyerek ülkücülük de faklı sınıflara yer olmadığını belirtti.

 

Sözlerine yakın zamanda yapılacak olan bir kaç projeden bahsederek devam eden Düzdaban, 20 ocak ta bir yılın durum değerlendirmesi yapılarak parti içi bir proğramla çalışmalarına devam edeceklerini ve kısa bir süre içinde de geniş katılımlı bir konser planladıklarını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten  ise ziyaret ve hayırlı olsun temennilerinden ötürü Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban nezdinde tüm yöneticilere teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL