Güncel Manşetler Politika

MHP Kocaeli Çalışmalara Başladı

MHP Kocaeli Teşkilatı, 2019 yerel ve cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına erken start verdi. Yeşilova Mahalle Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Yeşilova mahallesindeki Gönül Sofrası’nda bir araya yaklaşık 120 partiliye MHP İl Başkanı Aydın Ünlü..

MHP Kocaeli Çalışmalara Başladı

MHP Kocaeli Teşkilatı, 2019 yerel ve cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına erken start verdi. Yeşilova Mahalle Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Yeşilova mahallesindeki Gönül Sofrası’nda bir araya yaklaşık 120 partiliye MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz de eşlik etti. Yeşilova’da bulunan 19 sandık başkanına seslenen Aydın Ünlü, “Kapı kapı gezerek vatandaşa MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi anlatın. Beklenenin üzerinde oy toplayın benim için en değerli kişidir” dedi.

SEÇİM VARMIŞ GİBİ

Kahvaltının ardından programın açılış konuşmasını yapan Yalçınöz, “Böyle bir etkinlik gerçekleştirdiğiniz için son derece memnunum. MHP’li mahalle başkanlarına anlatmak istediğimiz budur. Yeşilova mahalle başkanım bunu anlamış, ESG’ler mahallesinde bulunan sandıklara, bugün seçim varmış gibi çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda hem mahalle başkanımıza, hem de katılımcılara, teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

HEDEFİMİZ 2019 SEÇİMLERİ

Yalçınöz’ün ardından konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “ESG programı adı altında İzmit ilçe teşkilatımızın mahalle başkanlarının düzenlediği bu toplantı bizim için anlam ifade ediyor. Bu ilk toplantımız. İnanın bana bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz, daha çok birbirimizi dinleyeceğiz, daha çok sorunları çözmek için böle programlar düzenleyeceğiz. Hedefimiz 2019 seçimleri. 11 seçim, üç referandum, bir darbe görmüş bir ekibiz tecrübeli bir ekibiz” diye konuştu.

ULAŞAMADIĞIMIZ YERLERE ULAŞACAĞIZ

“Başarıya ulaşıp kurumsallaştığımızda, ‘benim sandığımda ben MHP’ye 100 oy aldım’ diyebilen her insan bizim için anlam ifade edecek” sözleriyle konuşmasına devam eden Ünlü, “Ve biz de onlarla muhattap olacağız. Sizler MHP için bizim ulaşamadığımız yerlere bizim görüşlerimizi götürecek olan insanlarsınız. Onun için bizim için anlam ifade ediyorsunuz. Yaşlısından gencine hepinize ihtiyacımız. Biz başarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL