Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

MHP VE BBP’ye ittifak teşekkürü

MHP VE BBP’Yİ ZİYARET EDEREK İTTİFAK NEDENİYLE TEŞEKKÜRÜ ETTİ 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimimde AK Parti’nin ittifak yaptığı MHP ve BBP İl Başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada..

MHP VE BBP’ye ittifak teşekkürü

MHP VE BBP’Yİ ZİYARET EDEREK İTTİFAK NEDENİYLE TEŞEKKÜRÜ ETTİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimimde AK Parti’nin ittifak yaptığı MHP ve BBP İl Başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada parti temsilcileriyle de bir araya geldi.  Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar tarafından karşılanan Karaosmanoğlu, seçime katılım oranının yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti burada da ifade etti. Seçim günü okullara giderek yüzlerce sandıkta AK Parti, BBP ve MHP kadrolarında sandığa sahip çıkıldığını söyleyen Karaosmanoğlu, “CHP, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağına inanmıştı. Ancak umutlarının boşa çıktı. Büyük Birlik Partisi’ne gönül vermiş kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Elde edilen bu başarı hepimizin başarısıdır. İnşallah ülkemizin kalkınmasına ve kazanmasına vesile olacak bu seçim Türkiye’nin yeniden şahlanışı olacaktır. Bu nedenle milletimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ “BABA BAŞKAN’DIR”

BBP İl Başkanı Serhat Duyar ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız “Baba Başkan’dır”. Partimizi her fırsatta ziyaret etmektedir. Cumhurbaşkanımızın seçilmesi ve milletvekili seçiminin yapılması nedeniyle bu ziyaret bizleri mutlu etmiştir. BBP 15 Temmuz’dan başlayıp takibinde referandum ve 24 Haziran sürecinde de tavrını net bir şekilde koymuştur. Bu anlamda İl Başkanlığımız, ilçe başkanlıklarımız, Alperen Ocaklarımız üzerine düşen görevi yerine getirmek için çalışmıştır. Bundan sonrada vatanımızın birliği ülkemizin bütünlüğü ile ilgili bize ihtiyaç duyulan her noktada hizmet etmeyi sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı.

ÜNLÜ, “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK; LİDERİMİZİN BAŞINI YERİNE EĞDİRMEDİK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, parti yöneticileri ve milletvekili adaylarını ziyaret etti. Samimi geçen ziyarette, “Bizi mutlu ettiniz” diyen MHP İl Başkanı Ünlü: “Cumhur İttifakının il başkanı olarak sözümüzü tuttuk; liderimizin başını yerine eğdirmedik. Seçim öncesi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50-60 alacağımızı söylemiştik. Anketlerin yoğun baskısına rağmen yüzde on bir civarında oy aldık. Kocaeli halkı da bizleri sevindirmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turda sonuçlanması bizleri sevindirmiştir” dedi.

“AVRUPA, BİZE DEMOKRASİ DERSİ VERMEYE KALKMASIN”

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin çok önemli bir seçim yaşadığını Milliyetçi Hareket Parti İl Başkanlığı ziyaretinde belirten Başkan Karaosmanoğlu’da, “MHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızla ve kadrolarıyla birlikte kadını, erkeği, genci ile 15 Temmuz’da meydanlarda demokrasiye, ülkemize, bayrağımıza ve namusumuza birlikte sahip çıktık. Bu vesileyle birbirini seven ve birbirine değer veren bir ittifak oluşturduk. Ortak paydaları çok olan iki kardeş partiyiz. Hepimizin gayretiyle Kocaeli’de yüzde 60 oy aldık. Milletimiz sandığa giderek ülkesine ve demokrasisine sahip çıktı.  Oy kullanma oranının yüzde doksan seviyelerinde olması da bizleri son derece mutlu etti. Sakin ve ağırbaşlı bir seçim yaşadık. Dünyaya ve özellikle Avrupa’ya demokrasi dersi ile mesajı verdik. Şunu da ifade etmeliyim ki her fırsatta bize akıl vermeye çalışan Avrupa, bize demokrasi dersi vermeye kalkmasın” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaretler karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona ererken, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat’ta birlikteliklerde Karaosmanoğlu’na eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL