Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“MHP’li Başkanlar Çayırova’da Toplandı” kilitlendi MHP’li Başkanlar Çayırova’da Toplandı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

MHP’li Başkanlar Çayırova’da Toplandı

MHP Kocaeli 5.Olağan İlçe Başkanları toplantısı önceki gün Çayırova MHP ev sahipliğinde gerçekleştirildi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban tarafından organize edilen toplantıya İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe..

MHP’li Başkanlar Çayırova’da Toplandı

MHP Kocaeli 5.Olağan İlçe Başkanları toplantısı önceki gün Çayırova MHP ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban tarafından organize edilen toplantıya İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanları da eksiksiz katıldı. Kocaeli genelinde ilçelerin yapmış olduğu çalışmaları ve gelecek programları hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıya İl ve İlçe yöneticileri de yoğun ilgi gösterdi. Program yemek ve ikramların ardından son buldu.

İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak ilçe başkanları 5. olağan toplantısına Bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız sayın Aydın Ünlü beyefendiye il kadın kolları başkanımız Yasemin Kantar hanımefendiye il yöneticilerimize, Kartepe ilçe başkanımız Murat Kalender beye Başiskele ilçe başkanımız Serkan Günaydın İzmit  beye Darıca ilçe başkanımız Adem Emre Aygün beye İlçe yöneticilerimize Kadın kolları başkanımıza Mahalle Başkanlarımıza Basın mensuplarımıza ayrı ayrı Teşekkür ediyoruz sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL