Genel Güncel Manşetler Politika

MHP’li Rıza Ağdağ Aday Adaylığı İçin Başvurdu

MHP’nin sevilen ismi başvurdu MHP Kocaeli teşkilatlarının her kademesinde görev yapmış, teşkilatların sevilen isimleri arasında bulunan Rıza Ağdağ, MHP Genel Merkezine milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi..

MHP’li Rıza Ağdağ Aday Adaylığı İçin Başvurdu

MHP’nin sevilen ismi başvurdu

MHP Kocaeli teşkilatlarının her kademesinde görev yapmış, teşkilatların sevilen isimleri arasında bulunan Rıza Ağdağ, MHP Genel Merkezine milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli teşkilatlarının her kademesinde görev yapan, tüm organizasyonlarında yer alarak partisine destek ola, Kocaeli teşkilatlarının da desteğini alan iş insanı Rıza Ağdağ, MHP Genel Merkezine giderek milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile de görüşen Ağdağ, “ Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bizlere gösterdiği yolda, bugüne istikrar yarına huzur, hep birlikte başarırız şiarı ile genel merkezimize başvurumu gerçekleştirdim. Kocaeli teşkilatlarının bir neferi olarak hep birlikte bu kutlu davayı halkımıza kapı kapı dolaşarak anlatacağız” dedi.

Bahçeli ile görüştü

MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Rıza Ağdağ açıklamasının devamında, “Teşkilatlarımızın her kademesinde bir nefer olarak görev yapmaya aday bir partili olarak genel başkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda 14 Mayıs tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için resmi süreci tamamlamış bulunmaktayım. Bilge lider, genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de hayır duasını alarak seçim sürecinin startını vermiş bulunuyorum. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışı ile bu kutlu davaya hizmet etmeye parti teşkilatlarımın desteği ile yola çıkmış bulunmaktayız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Rıza Ağdağ kimdir?

1971 Artvin Yusufeli’nde doğan Rıza Ağdağ, ilkokulu Derince Sırrıpaşa İlköğretim Okulunda bitirdi. 1999’da Bahar Yayınevini kurdu. Aynı sene Kocaeli Ticaret Odası’nda Meclis üyeliğine seçildi ve bu görevine üç yıl devam etti. Millliyetçi Hareket Partisinin her kademesinde görev yapan Ağdağ, 2011 seçimlerinde MHP’den 6. sıra adayı oldu. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olarak, son olarakta 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde de milletvekili aday adayı olarak kutlu davaya hizmet etmek için yola çıkmıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL