“Millet Ergen Çocuk Siyasetinden Bezdi”

YRP Ramazan Ayında Halkın Büyük Bir Kısmına Ulaştı. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu toplantısı partinin il binasında gerçekleştirildi. Ramazan ayı sonrasında yapılan ilk toplantıda öncelikle ramazan ayı boyunca..

“Millet Ergen Çocuk Siyasetinden Bezdi”

YRP Ramazan Ayında Halkın Büyük Bir Kısmına Ulaştı.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu toplantısı partinin il binasında gerçekleştirildi. Ramazan ayı sonrasında yapılan ilk toplantıda öncelikle ramazan ayı boyunca yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yapılan açıklamalara göre ramazan ayında yapılan ziyaretler neticesinde Kocaeli de faaliyet gösteren kafe ve kıraathanelerin yüzde 30’u ziyaret edilmiş oldu.

 Yeni Yönetime Girmek İçin Çok Sayıda Başvuru Var.

Toplantının ikinci gündemi partinin yaklaşan il kongresi oldu. İl başkanı Mehmet Aras partinin il yönetimine girmek için çok fazla başvurunun yapıldığını, bu başvurular arasından dikkatli bir şekilde tercihte bulunduklarını belirtti. Toplantı boyunca bu isimler üzerinden mevcut il yönetimi ile istişarelerde bulunan Aras, genel seçimlerde Kocaeli’ den birinci parti olarak çıkacaklarını ve yeni yönetimi buna göre şekillendireceklerini belirtti.

Millet Ergen Çocuk Siyasetinden Bezdi Artık.

Aras siyasi gündeme dair açıklamalarda da bulundu. Basın mensupları tarafından Aras’ a içişleri bakanı ile Özdağ arasındaki polemik soruldu.

Aynı zamanda Yeniden Refah Partisi genel başkan baş danışmanlığı görevini de yürüten Mehmet Aras şu sözleri kaydetti.

“Devletin önemli bir makamını temsil eden kişi ağzından çıkan sözlere dikkat etmek zorundadır. Bu hem devlet terbiyesinin hem de bireysel terbiyenin bir gereğidir. İç işleri bakanının bu sözleri sarf etmeye hakkı yoktur. Buna mukabil Özdağ’ ın okul çıkışında bekliyorum tavrı da doğru değildir. Millet ergen çocuk siyasetinden bezdi artık. Milletin gözü siyasete nezaket getireceğim diyen Dr. Fatih Erbakan’ ın üzerindedir. Milletin umudu Fatih Erbakan’ dır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL