Millet İttifakı İzmit’te Gülümsedi

Makam saltanatı sürmeye gelmedik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımlarıyla İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in 1 yıl içerisinde gerçekleştirdiği projeler için..

Millet İttifakı İzmit’te Gülümsedi

Makam saltanatı sürmeye gelmedik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımlarıyla İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in 1 yıl içerisinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

İnterteks fuar alanında yapılan törene ilgi yoğundu.

Projelerimizi aktif bir şekilde hayata geçiriyoruz.

Programın açılış konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,” Genel başkanlarımızın katılması ilçe belediyesi olmamıza rağmen İzmit’in ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Sevgili İzmitliler siz haklarınızın korunduğu, düşüncelerinize değer verildiği bir kentte yaşamayı hak ediyorsunuz. Ben yaptım, oldu mantığı ile değil, sürekli halkımıza sorarak, halkımızın istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz.

Göreve geldiğimizde en büyük sorunun israf musluklarını kapatmak ve tasarruf etmek olduğunu biliyorduk. Makam saltanatı sürmeye gelmedik, yetimin hakkını korumaya geldik. Kendi aracını kullanan ve benzin dahi tüm ihtiyaçlarını cebinden yapan bir belediye başkanı olarak makam aracı değil, hizmet aracı alalım dedik Bugün belediyemizin artık çok güçlü araç filosu oldu. Aylık yaklaşık 1 milyonluk tasarruf sağlamış olduk. ” dedi.

 

 

İzmit Türkiye’nin bir özetidir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İzmit’te doğdum, İzmit’in bir köyünde doğdum. Rumeli göçmeni bir ailenin kızıyım ve İzmit’te tarih okudum. Doktora tezim, ‘İzmit Şeriye Sicilleri’dir. Siyasi hayatımada 1994 seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylığı ile başladım. O adaylık beni bugün karşınıza getirdi İYİ Parti’nin Genel Başkanı olarak sizlere hitap ediyorum” dedi.

“İzmit en fazla göç alan şehirdir ve İzmitli olunur denilir. Onun için size ‘İzmit’te mi doğdunuz?’ diye sorulmaz. ‘Ne kadar süredir İzmit’tesiniz?’ diye sorulur. İzmit genellikle insanların doğduğundan ziyade doyduğu yerdir ve İzmit’e Türkiye’nin her yerinden her şehrinden her köyünden ilçesinden göç gelir. İzmit’te doğmuş olanlar onları kucaklarlar ekmeklerini paylaşırlar ve bilirler ki daha sonra onlar İzmitli olacaktır. Ve yeni gelenlere kucak açacaktır. 1999 depreminde bunu bilmemize rağmen hepimizi şaşırtan bir şey olmuştu o da depremde vefat eden kardeşlerimizin cenazelerinin Türkiye’nin her bir köyüne her bir şehrine her bir ilçesine gitmiş olmasıydı. Yani ne demek istiyorum İzmit Türkiye’nin bir özetidir”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Çok güzel bir atmosferde hep birlikteyiz. Sayın Kaplan’ın yaptıklarını hep birlikte dinledik. Belediye Başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim: ‘Belediye Başkanı olduğunuz andan itibaren unutmayacaksınız bir şey var.Siz Millet İttifakı’nın belediye başkanısınız’. Sayın Genel Başkan Meral Akşener, Fatma Kaplan Hürriyet’in seçilmesinde, ‘küçük bir payımız da varsa’ diye bir düşüncesini ifade etti ama küçük bir pay değil kocaman büyük bir payınız var sayın Genel Başkanım.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL