Millet Uyurken, Kaya Çalışıyor

Çayırova’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Kaya ve İlçe Başkanı Çetin Hartamacı sabahın erken saatlerinde Şekerpınar’da bulunan belediyenin temizlik görevlileriyle..

Millet Uyurken, Kaya Çalışıyor

Çayırova’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Kaya ve İlçe Başkanı Çetin Hartamacı sabahın erken saatlerinde Şekerpınar’da bulunan belediyenin temizlik görevlileriyle bir araya geldi. Sabahın ilk ışıklarında görevlerinin başında olan emekçi temizlik çalışanlarıyla birlikte olan Kaya ve Hartamacı, burada çalışan görevlilerin dertlerini dinlediler. Sabahın erken saatlerinde ellerinde simit ve poğaçalarla temizlik görevlilerini ziyaret eden Kaya, “1 Nisan günü mazbatamı aldıktan sonra ilk işim Çayırovamızın temizliği ve düzenini sağlayan siz değerli emekçi kardeşlerimin sorunlarını çözmek olacak” dedi.

“Bu Saatte Sizi Beklemiyorduk”

Gün doğmadan Kaya ve Hartamacı’yı karşılarında gören temizlik çalışanları ise, “Bu saatte sizi beklemiyorduk. Sizde bizim gibi çalışmalara erken başlamışsınız” diyerek, o saatte kendileriyle birlikte olan Kaya ve Hartamacı’ya teşekkür ettiler.

“Çözüm İçin Geliyoruz”

Temizlik çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, çalışanların sorunlarını tek tek dinleyerek notlar aldı. Konuyla alakalı kısa bir konuşma yapan Kaya, “Temizlik çalışanlarımızın yemek sorunu var bunu biliyoruz. Tek sorun bu değil. Birçok arkadaşımızla özel olarak görüştük ve sorunları listeledik. Biz, 1 Nisan itibariyle Belediye’nin yönetimine geçince bu sorunların hepsini ortadan kaldıracağız. Biz çözüm odaklı çalışıyoruz ve çözüm için geliyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL