Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Milletimizin aradığı bir parça huzur! | Kocaelide Bugün

Milletimizin aradığı bir parça huzur!

Saadet Partisi Kadın Kolları İlçe Ziyaretlerine Başladı Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün’ün yeni dönem çalışmalarını değerlendirmek ve halkla ilişkiler ziyareti gerçekleştirmek üzere ilçeleri ziyaret ediyor. İlk olarak..

Milletimizin aradığı bir parça huzur!

Saadet Partisi Kadın Kolları İlçe Ziyaretlerine Başladı

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün’ün yeni dönem çalışmalarını değerlendirmek ve halkla ilişkiler ziyareti gerçekleştirmek üzere ilçeleri ziyaret ediyor. İlk olarak İzmit ilçesini ziyaret eden Şengün, ikinci ziyaretini Gölcük İlçesine gerçekleştirdi. Gölcük Kadın Kollarının İlçe Divan Toplantısına katıldıktan sonra ziyaretler yaptı.

Eylül ayı çalışmalarını değerlendirmek üzere katıldığı İlçe Divan Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili, seçimlere hızla yaklaşıyoruz. Artık seçim sath-ı mailine girildi. Vaktimiz azaldı. Herkesin Saadet Partisine oy vermesini sağlayacak çalışmalar için sahadayız. Geleceğimize sahip çıkmak için, bu ülkenin rotasının refah, kalkınma, adalet, hukuk, şeffaflık istikametine dönmesi için teşkilatlarımızla birlikte çalışıyoruz. İnsanca yaşamın tesis edileceği bir Türkiye için çalmadığımız kapı, dokunmadığımız gönül kalmayacak dedi.

Ardından bir konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün şunları söyledi.

Hani şair diyor ya; “Her şey ben yaşarken oldu, bunu bilsin insanlar…”

Biz de diyoruz ki; “Her şey; rotasını kaybetmiş bir gemi gibi bir o yana bir bu yana dümen kıran bu iktidar döneminde oldu, bunu unutmasın insanlar…”

Milletimizin şu sıralarda aradığı tek bir şey var; bir parça huzur!

Çoluk çocuğuyla evinde, rızkını kazanmak için alın teri döktüğü işyerinde, tarlasında, çiftinde çubuğunda bir parçacık huzur!

Huzurun, güvenin ve umudun adresi ise bizleriz..

Artık yeni bir başlangıç yapma ve 20 yılın sonunda geride bırakılan bu enkazı hızla ortadan kaldırma zamanı gelmiştir! Saadet Partisi olarak, 85 milyon insanımızın hep birlikte huzur içinde kazanacağı, hep birlikte huzur içinde yiyeceği insanca yaşamın, adil paylaşımın olduğu bir Türkiye inşa etmeye kararlıyız!

İstiyoruz ki bu topraklarda artık öfke ve nefret kaybetsin, barış ve hoşgörü hakim olsun; İstiyoruz ki toplumsal farklılıkların zenginliği bize güç katsın, bizi müreffeh kılsın.

Milletimizin en büyük gücü birlik ve beraberliğidir. Bugüne kadar karşı karşıya kaldığı her türlü zorluk ve badireyi kardeşlik ruhuyla aşmıştır. Yine birlik ve beraberlik içinde kardeşlik ruhuyla aşacaktır.

Saadet Partimiz, yeni dönemin güçlü aktörlerinden biri olarak, milletimizin yüzünü güldürecek politikaların bir bir hayata geçirilmesinin teminatıdır. Bu inanç ve gayretle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL