“Milletimizin asıl gündemi, yoksulluktur, hayat pahalılığıdır”

Cami çiğnenmedi ama milletimiz yoksullukla eziliyor, çiğneniyor… Yeniden Refah Partisi il yönetim kurulu toplantısı önceki akşam partinin il binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesi basına açıklamalarda bulunan il başkanı Mehmet Aras’ ın..

“Milletimizin asıl gündemi, yoksulluktur, hayat pahalılığıdır”

Cami çiğnenmedi ama milletimiz yoksullukla eziliyor, çiğneniyor…

Yeniden Refah Partisi il yönetim kurulu toplantısı önceki akşam partinin il binasında gerçekleştirdi.

Toplantı öncesi basına açıklamalarda bulunan il başkanı Mehmet Aras’ ın gündeminde, camiye ayakkabı ile girilmesi polemiği ve yolsuzluk iddiaları vardı.

İzmit belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ in camiye ayakkabı ile girdiği iddialarına değinen Aras;

“Konu hakkında hem olay yerinde bulunan kişiler, hem de, Fatma hanım gerekli açıklamaları yapmıştır. Konu bu durumda iken, gereksiz yere konuyu uzatmak maksatlı bir çalışmanın ürünüdür. Dini ve manevi değerler siyaset kurumunun üzerindedir. Bu değerleri siyaset malzemesi yapmak, riyakarlıktır, iki yüzlülüktür. Dini değerler kullanılarak yapılan siyasete artık halkımızın itibarı yoktur. Bu tip konuları gereksiz yere gündeme taşıyanların asıl maksadı, halkın gerçek gündemini örtbas etmektir. Milletimizin asıl gündemi, yoksulluktur, hayat pahalılığıdır. Bir an önce, siyaset kurumu bu sorunun çözümüne eğilmelidir. Cami çiğnenmedi ama milletimiz yoksullukla eziliyor, çiğneniyor.”

Cumhuriyet savcıları kamu vicdanını rahatlatmalı..

İlimizin gündemine düşen yolsuzluk iddialarına da isim vermeden, üstü kapalı olarak değinen Aras; “siyaset kurumu temiz kalmak zorundadır. İddia sahipleri acilen iddialarını adli mercilere taşımalıdır. Cumhuriyet savcılılarımız konunun takipçisi olmalı ve kamu vicdanı bir an evvel rahatlatılmalıdır.” Dedi.

Sonda ile toplantıya katıldı..

İl yönetim kurulu toplantısına sürpriz bir misafir de katıldı. Geçmiş yıllarda refah partisi kadrolarında görev yapan, Yılmaz Türksönmez isimli vatandaş, ilerleyen yaşına ve sağlık sorunlarına rağmen toplantıya katıldı. Kendisine sonda bağlı bulunmasına rağmen toplantıya katılmaktan geri durmayan vatandaşı il yönetim kurulu ayakta alkışladı. İl yönetim kurulu üyesi Hüseyin Türksönmez’ in babası olan vatandaş, il başkanı Aras tarafından tüm milli görüşçülere örnek gösterildi. Aras’ ın konuşması esnasında toplantının yapıldığı salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Aras’ a önemli görev..

Parti il yönetim kurulu toplantısı devam ederken, parti genel merkezinden, yeni genel merkez yönetim kurulu listesi açıklandı.

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, 17 kasım da Ankara’ da yapılan büyük kongrede, partinin MYK üyeliğine seçilmişti. Kongre sonrasında yeni yönetim kurulunu açıklayan partide, deneyimli siyasetçi Mehmet Aras’ a genel başkan danışmanlığı görevi verildiği açıklandı.

Toplantı sonrasında tebrikleri kabul eden Aras, “genel başkanımızın teveccühüne layık olmak için, hep beraber gücümüzün yettiği kadar çalışacağız” dedi.

Yeniden refah Dilovasında halka incecek..

Toplantı sonrası basına açıklamalarda bulunan parti yetkilileri, partinin il divan toplantısının 22 aralık Pazar günü saat: 10:30 da Dilovasında yapılacağını duyurdu. Edinilen bilgiye göre, toplantı sonrasında Dilovasında halka inilecek, esnaf ziyaretleri yapılacak. İl divan toplantısına genel başkan yardımcısı Zafer Emanetoğlunun da katılması bekleniyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL