Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Milletimizin geleceği çocuklarımızın omuzlarında yükselecek” | Kocaelide Bugün

“Milletimizin geleceği çocuklarımızın omuzlarında yükselecek”

TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 101’inci Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajları “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101’inci yılını kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti,..

“Milletimizin geleceği çocuklarımızın omuzlarında yükselecek”

TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 101’inci Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajları

“Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101’inci yılını kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, rastlantısal gelişmelerin değil, Büyük Önder Atatürk’ün ileri görüşlülüğü ve aydınlık yarınlara ulaşmayı amaçlayan planlı düşüncelerini adım adım yaşama geçirmesi sonucu kurulmuştur.

23 Nisan 1920’de Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yakılan hürriyet meşalesi ile bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk milletinde olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur.

Gücünü Türk Ulusu’na güveninden ve sevgisinden alan Atatürk’ün, gerek hazırlık aşamasında, gerek savaş sırasında attığı tüm adımlar, Ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük tutkusundan ödün vermeyen ortak düşüncesini yansıtmaktadır.

23 Nisan gününü bayram olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza verdiği değeri göstermiş ve milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza duyduğu güveni çok daha anlamlı hale getirebilmek için çocuklarımızın nitelikli eğitim ve sosyal aktivite olanaklarını çağın gereksinimlerine uygun organize ve inşa edebilmek, ülkesine, milletine ve cumhuriyetine sahip çıkan gençler yetiştirebilmemiz idealinde en önemli görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101’inci gurur yılını yaşarken, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlığımız için canlarını veren şehitlerimizi minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL