Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Milletimizin gözünden düştüler" | Kocaelide Bugün

“Milletimizin gözünden düştüler”

SAADET’li Gençler Dolu Dizgin Saadet Partisi İl Gençlik Kolları seçim sürecinde üstün gayret ve azim gösteren teşkilat mensuplarıyla Teşekkür ve Planlama yemeğinde bir araya geldi. Lastik-İş sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa..

“Milletimizin gözünden düştüler”

SAADET’li Gençler Dolu Dizgin

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları seçim sürecinde üstün gayret ve azim gösteren teşkilat mensuplarıyla Teşekkür ve Planlama yemeğinde bir araya geldi.

Lastik-İş sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Cebrail Gümüş ve Muhammed Emin Kaya katılım sağladı. Program, Gençlik Kolları İl Başkanı Latif Gökhan Durtaş ‘ın açılış konuşması ile başladı. Seçim sürecindeki üstün gayretlerinden ötürü teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ifade ederek sözlerine başlayan Durtaş “ Bu seçimler göstermiştir ki artık lafla peynir gemisinin yürütüldüğü, yalan yanlış söylem ve iftiralarla insanların kör edildiği, çeşitli algı operasyonlarıyla hak ve hakikatin gizlendiği bir dönem artık geride kalmıştır. Çatışmadan kin ve nefretten beslenen bu politika anlayışı itibar kaybetmiştir, milletimizin gözünden düşmüştür. “ dedi.

2023 ve 2024 Seçimleri

Gelecek seçimlerin detayları ile ilgili bilgi veren Durtaş “ Önümüzdeki 2023 ve 2024  seçimleri gençlerin secimi olacaktır. 6 milyon yeni seçmen gencimizin desteğini alan bu seçimleri kazanacak, ipi göğüsleyecektir. Bu ortamda gençler olarak bizler diyoruz ki; biz ne havuz medya, ne de Kralcı anlayışla kanmayız, kandırılmayız! Dijitalleşen ve globalleşen dünya da artık doğruluğun dönemi başlamıştır. Ancak hak ve hakikatı konuşan, basķı ve korku değil, özgürlük ve istişare  diyen, fikre saygı duyan, cumhurun yönetimi ancak cumhuru kucaklayarak olur anlayışı ile bu ülkeyi yönetiriz, yönettiririz.” dedi.

Çeşitli Katılımcıların konuşmaları ve önümüzdeki seçimlerin planlama  istişareleri ile devam eden program,  düzenlenen Takdir Belgelerinin takdimi ile tamamlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL