Güncel Manşetler

Milletvekili Cemil Yaman’ın Acı Günü

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın halasının kızı Fatma Altın’ın dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. hayatını kaybeden Altın bugün Gebze’de toprağa verildi. Bölge halkı ve sevenleri ise..

Milletvekili Cemil Yaman’ın Acı Günü

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın halasının kızı Fatma Altın’ın dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. hayatını kaybeden Altın bugün Gebze’de toprağa verildi. Bölge halkı ve sevenleri ise Yaman ve Altın ailelerini bu acı gününde yalnız bırakmadı.

Cenaze merasimine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın yanı sıra Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Parti yöneticileri, Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ve Bölge STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze merasimi sırasında baş sağlığı dileklerini kabul eden Cemil Yaman kendilerini yalnız bırakmayanlara ise teşekkür etti.

Bizde Kocaeli’de Bugün ailesi olarak Cemil Yaman, Altın ve Yaman ailelerine başsağlığı merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL