Güncel Manşetler

Milli Eğitim Müdürü Çelik’ten, Bayram’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette eğitim çalışmalarıyla ilgili..

Milli Eğitim Müdürü Çelik’ten, Bayram’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette eğitim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

EĞİTİMLE İLGİLİ PROJELER YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimle ilgili projelerinin takdir edici olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik “Büyükşehir Belediyesi öğrencileri başarıya teşvik eden çalışmalara imza atıyor. Eğitimle, okullarımızla ilgili pek çok proje gerçekleştiriyor. Önümüzdeki dönemlerde daha farklı projelerle eğitime katkılarınızın devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİN TEMİNATIDIR

Genel Sekreteri İlhan Bayram Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çocuklarımız, gençlerimiz bu ülkenin geleceğinin teminatıdır. Onların iyi bir eğitim alarak güzel bir şekilde yetişmeleri biz kent yöneticilerinin görevidir. Geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı ne kadar donanımlı yetiştirirsek hem kentimiz hem ülkemiz onların elinde daha güzel projelerle buluşacaktır” dedi.

EĞİTİME KATKI SÜRECEK

Genel Sekreter Bayram şunları kaydetti: “Çocuklarımızı, kent insanımızı okumaya teşvik etmek için kitap fuarı düzenliyoruz. Uluslararası çocuk Festivali ile farklı ülkelerin çocuklarını, çocuklarımızla buluşturuyoruz. Pek çok farklı etkinlik düzenliyoruz. Okullarımıza satranç salonları, spor salonları, spor sahaları yapıyoruz. Öğrencilerimize tablet bilgisayarlar veriyoruz. Bu çalışmalarımızın hepsi çocuklarımızın daha başarılı olması ve iyi bir geleceğe sahip olmaları için. Bu yöndeki projelerimizi sürdüreceğiz. Eğitime katkımız her zaman devam edecek.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL