Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Milli Mücadelenin başlangıcı Coşkuyla Kutlandı | Kocaelide Bugün

Milli Mücadelenin başlangıcı Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı   Aziz Türk Milleti’nin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde yegâne söz sahibi olmasının miladı ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan 19..

Milli Mücadelenin başlangıcı Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

 

Aziz Türk Milleti’nin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde yegâne söz sahibi olmasının miladı ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yıl dönümü kutlama programı Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Emine Zeybek ve İlyas Şeker, Deniz Eğitim -Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcıları; İsmail Gültekin ve Ali Ada, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, kurum müdürleri, öğretmeler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapmasıyla devam etti.

Daha sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ilimizde ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen “Vatan Sevgisi ve Atatürk” konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerden; Kompozisyon dalında birinci olan  Körfez Orhangazi Anadolu Lisesinden Tuba Cangir, şiir dalında birinci olan Karamürsel Anadolu Lisesinden Şeyma Şahin ve resim alanında birinci olan Sırasöğütler Anadolu Lisesinden Beyzanur Seymen’e ödüllerini Vali Seddar Yavuz, aynı kategorilerde 2. ve 3. olanlara da Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından verildi.

Öğrencilerin tebrik edilmesi ve hediyelerinin verilmesinin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesaj okundu.

Program, Kocaeli Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanarak büyük bir beğeni ile izlenen  “Ya İstiklal Ya Ölüm” adlı oratoryo gösterisi ile devam etti.

Gösterilerin ardından Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, güzel ve anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek öğrenci ve öğretmenlerle günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL