“Milyonlarca Emekçi Açlığa Mahkum Edilecek”

 Çepil Hükümete Çattı, İşçinin Ailesi Ne Yiyecek? Ne içecek?   Yeniden refah partisi Kocaeli il teşkilatı, il divan toplantısını yapmak üzere toplandı.Toplantı öncesinde ilk olarak, partinin il başkan yardımcıları toplandı…

“Milyonlarca Emekçi Açlığa Mahkum Edilecek”

 Çepil Hükümete Çattı, İşçinin Ailesi Ne Yiyecek? Ne içecek?

 

Yeniden refah partisi Kocaeli il teşkilatı, il divan toplantısını yapmak üzere toplandı.Toplantı öncesinde ilk olarak, partinin il başkan yardımcıları toplandı. Ardından il divan toplantısına geçildi.Partinin il binasının üst katındaki milli görüş konferans salonunda yapılan programa, il başkan yardımcısı Cevdet Çepil başkanlık yaptı.

Korona virüs salgını nedeni ile daraltılmış şekilde yapılan toplantıya, ilçelerden ve il yönetiminden sınırlı sayıda insan katıldı.Toplantıda öncelikle, il başkan yardımcıları ve ilçe başkanları raporlarını sundular. Ardından katılımcılara söz verildi.Son olarak sözü il başkan yardımcısı Cevdet Çepil aldı. Çepil basına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Milyonlarca Emekçi Açlığa Mahkum Edilecek.

Çepil’in hedefinde hükümet ve asgari ücret politikaları vardı. Çepil dün TÜİK tarafından kamuoyu ile paylaşılan basın açıklamasını okudu. Ve metni basına dağıttı. Ardından açtı ağzını yumdu gözünü.

TÜİK yaptığı bu açıklama ile milyonlarca emekçiyi açlığa mahkum etmeye devam edeceğini peşin olarak ilan etmiş bulunuyor.

Sizlerde görüyorsunuz ki, TÜİK bu açıklaması ile bir işçinin çalışma ortamında faaliyetine devam edebilmesi için, günlük olarak tüketmesi gereken besine vereceği para üzerinden asgari ücreti belirlemeye çalışıyor. Bu da demektir ki, asgari ücret bir insana ayakta durabileceği enerjiyi kendisine sağlayacak besinleri alabilmesi için veriliyor. Peki asgari ücret belirleme komisyonuna soruyorum. Bu işçinin ailesi ne yiyecek ne içecek? Ailesinin hayatını ne şekilde sürdüreceğine dair bir fikriniz var mı?

TÜİK’in bu açıklamasından da anlaşılıyor ki; asgari ücret bir aylık emek karşılığında alınması gereken bir para değil. Asgari ücret çalışsın veya çalışmasın herkese sosyal devlet tarafından ödenmesi gereken bir paradır.

Coronaya Karşı Türk Bilim İnsanları Seslerini Bir An Önce Yükseltmelidir

Çepil konuşmasında Türk milletinin yetiştirdiği bilim insanlarına da seslendi.

Çepil’in sözleri şu şekilde, dünya insanlığının sağlığının en büyük belası dünya sağlık örgütü ve FDA’dır. İnsanlık nüfusunun bir milyar rakamına çekilmesi için, insanlar önce gıda terörü ile hasta edilmektedir. Ardından tedavi ediyoruz denilerek, hem insanların hem de devletlerin mal varlıkları sömürülmektedir. Ve nihayetinde insanlık nüfusunun azaltılması için ölümler çoğaltılmaktadır. Corona virüsün ardında da bu plan yatmaktadır. İnsanlık bu süreçte önce virüs ile korkutuldu ve öldürüldü. Sonrasında doğruluğu tartışılır testler ile süreci yönetilmeye çalışıldı. Bu gün gelinen aşamada aşı ile virüse önlem alınmaya çabalanmayacağı çok açıktır.

Türk milletinin bilim insanlarına sesleniyorum. Dünya insanlığı için umut olmak için daha ne beklemektesiniz. Yeniden refah partisi ve bu necip millet arkanızdadır. Bir an önce bu virüse karşı harekete geçin. Bu virüsü ancak halka hizmeti, hakka hizmet sayan bu milletin mensupları bitirebilirler.

Aras Tekrar Sahalarda

Geçirdiği covid-19 rahatsızlığı sebebiyle bir süredir teşkilat çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, ilk kez il divan toplantısıyla çalışmalarına tekrar başladı. Toplantı esnasında söz alarak ilçe ve il yönetimine hitap eden Aras’ın enerjik ve neşeli hali gözlerden kaçmadı.

Sözlerine rahatsızlığı sürecinde kendisinden dualarını eksik etmeyen yönetimine ve partililerine teşekkür ederek başlayan Aras, saha çalışmasına ağırlık verilmesi gerektiğini belirterek, Yeniden Refah Partisi sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da milletle iç içe olmalıdır dedi. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak çalışmalarınıza ara vermeden devam edin diyen Aras, halkın ve esnafın derdine ortak olun dedi.

Aşı sürecine temkinli yaklaştığını belirten Aras, partisinin genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Habertürk ekranlarında ki açıklamalarına da değinerek, yabancı aşılar ile art niyetli yaklaşımlar söz konusu olabilir, bir an önce ülkece yerli ve milli olacak, içeriğini bildiğimiz aşıya acil ihtiyacımız var diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL