Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Minik Öğrencilerden “Kocaeli Müzesi” | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Minik Öğrencilerden “Kocaeli Müzesi”

Özel Nadide Derince Minikler Akademisi Anaokulu öğrencileri Kocaeli’nin tarihi yerleri, meşhur yiyecekleri ve birçok güzelliklerini öğrendiler. Özel Nadide Derince Minikler Akademisi Anaokulu öğrencileri bir hafta boyunca hazırladığı minyatür maketler ile..

Minik Öğrencilerden “Kocaeli Müzesi”

Özel Nadide Derince Minikler Akademisi Anaokulu öğrencileri Kocaeli’nin tarihi yerleri, meşhur yiyecekleri ve birçok güzelliklerini öğrendiler.

Özel Nadide Derince Minikler Akademisi Anaokulu öğrencileri bir hafta boyunca hazırladığı minyatür maketler ile okul içerisinde müze oluşturdu. Öğrenciler daha sonra müze kartlarını alarak yapmış oldukları maketlerden oluşturdukları Kocaeli müzesini ziyarette bulundular.

AÇILIŞ YAPTILAR

Özel Nadide Derince Minikler Akademisi Anaokulu öğrencilerinin oluşturdukları müzenin açılışına katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Nadide Eğitim Kurumları Kurum Temsilcisi Süleyman Mavuş ve Müdür Yardımcısı Ramazan Mavuş, müzeyi gezerek öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL