Minik Öğrencilerden ‘Sosyal Farkındalık Projesi’

Minik Öğrencilerden anlamlı  davranış Çayırova İlçesi Güzeltepe ilkokulu Müdürü Ali Zeyneloğlu beraberinde  2E sınıfı Öğretmeni Nigar Selvi, Sınıf annesi  Elif Keskin, öğrenciler ve velileriyle birlikte 2E sınıfı öğrencilerinin başlattığı sosyal..

Minik Öğrencilerden ‘Sosyal Farkındalık Projesi’

Minik Öğrencilerden anlamlı  davranış

Çayırova İlçesi Güzeltepe ilkokulu Müdürü Ali Zeyneloğlu beraberinde  2E sınıfı Öğretmeni Nigar Selvi, Sınıf annesi  Elif Keskin, öğrenciler ve velileriyle birlikte 2E sınıfı öğrencilerinin başlattığı sosyal farkındalık projesi kapsamında Marmara Engelliler Derneğini ziyaret ettiler.

2E sınıfı öğrencileri bu güzel projede bir ihtiyaç sahibi arkadaşlarının yararlanması için almış oldukları tekerlekli sandalyeyi sahibine ulaştırılmak üzere Dernek Başkanı Memiş Özdemir’e  teslim ettiler.

Dernek çalışmaları ve engellilerin sorunlarıyla ilgi soru ve cevap olarak samimi ortamda devam eden ziyaretle ilgili olarak Başkan Memiş Özdemir “Bu güzel projeye  Marmara engelliler derneği olarak bizi ortak ettikleri için Okul müdürü Ali Zeyneloğlu başta olmak üzere sınıf öğretmeni Nigar Selvi sınıf annesine velilere öğrencilere ve emeği geçen herkese şahsım ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL