Kültür Sanat

Minik oyunculardan tiyatro gösterisi

Türkan Dereli İlkokulu Tiyatro Kulübü öğrencileri  sergiledikleri oyun ile hünerlerini sergilediler. Büyük çoğunluğunu 1.sınıf öğrencilerinin oluşturduğu Tiyatro Kulübünü çalıştıran aynı zamanda kendisi de profesyonel tiyatro oyuncusu olan 1 F sınıfı..

Minik oyunculardan tiyatro gösterisi

Türkan Dereli İlkokulu Tiyatro Kulübü öğrencileri  sergiledikleri oyun ile hünerlerini sergilediler.

Büyük çoğunluğunu 1.sınıf öğrencilerinin oluşturduğu Tiyatro Kulübünü çalıştıran aynı zamanda kendisi de profesyonel tiyatro oyuncusu olan 1 F sınıfı öğretmeni Aynur ERDOĞAN , Ali POYRAZOĞLU’nun yazdığı “Kitapların Kanatları” adlı oyunu tüm okul öğrencileri ve velilerin keyifle izlemelerini sağladı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Öğrenciler ve veliler için sahne alan minik oyuncular sergiledikleri başarılı oyun nedeniyle büyük beğeni kazandılar. Oyunu öğrenci ve velilerin yanı sıra Okul Müdürü Alper Yazıcı, Müdür Yardımcısı Yasemin Suçeken de izledi.

1 F sınıfı öğretmeni Aynur Erdoğan’ın yönettiği oyunda sahne alan Belis Türkgülü, Naz Bizel, Sebilanur Haskul, Hüseyin Utku Oğuz, Elvin Deran Kaya, Mehmet Ziya Yıldırım, Galip Utkan Oğuz, Meriç Yağmur, Elif Göksoy, Doruk Kocaata, Eylül Kaptan, Bilge Kağan Kavşut, Ali Efe Akyel, çok başarılı bir performans göstererek “Kitapların Kanatları” adlı tiyatro oyununu toplamda 4 kez sahnelediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL