Eğitim Genel Güncel İzmit Spor

Minik Sporcular, İyiliğe&Sağlığa Seminerinde Buluştu

Sağlıklı bir yaşam adına her ay spor ve beslenme üzerine seminer düzenleyen İzmit Belediyesi, minik sporcuları İyiliğe&Sağlığa seminerinde bir araya getirdi İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, spor etkinliklerinin yanı sıra..

Minik Sporcular, İyiliğe&Sağlığa Seminerinde Buluştu

Sağlıklı bir yaşam adına her ay spor ve beslenme üzerine seminer düzenleyen İzmit Belediyesi, minik sporcuları İyiliğe&Sağlığa seminerinde bir araya getirdi

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, spor etkinliklerinin yanı sıra vatandaşların bilgilendirildiği seminerlerine de her ay devam ediyor. Bu kapsamda özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği İyiliğe&Sağlığa semineri düzenlendi. Spor ve Egzersiz Koordinatörü Lale Saydemir ve Sürdürülebilir Beslenme ve Diyet Uzmanı Yağmur Ayaz tarafından çocuklara spor ve beslenme üzerine bilgi verildi.

AĞA, “ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, “Çocuklarınıza sahip çıktığınız için siz ailelere çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı beslenmenin ve düzenli sporun ne kadar önemli olduğunu bir kez de bu işin uzmanlarından dinledik. Çocukları spora teşvik etmek için İzmit Belediyesi olarak çalışmalarımıza her daim devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL