Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Mısır, Hürriyet Daily News’i engelledi | Kocaelide Bugün
Manşetler

Mısır, Hürriyet Daily News’i engelledi

Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, bugün yayımlanan “Erdoğan her sabah yeni bir daha uyanırken” başlıklı yazısında, ses getirecek bir iddiada bulundu. Yetkin Mısır’da, Hürriyet gazetesinin İngilizce haber..

Mısır, Hürriyet Daily News’i engelledi

Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, bugün yayımlanan “Erdoğan her sabah yeni bir daha uyanırken” başlıklı yazısında, ses getirecek bir iddiada bulundu. Yetkin Mısır’da, Hürriyet gazetesinin İngilizce haber sitesi olan Hürriyet Daily News’e erişimin, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el Sisi tarafından engellendiğini bildirdi. Yetkin, engelleme kararını kınadığını ifade etti.

Yazısında, Katar krizinin Cumhurbaşkanı Erdoğantarafından neden bu kadar ciddiye alındığını ve Türkiye’nin dış politikada yaşadığı sıkıntıları ele alan Yetkin, Mısır‘da, Hürriyet gazetesinin İngilizce haber sitesi olan “Hürriyet Daily News”e erişimin engellendiğini Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından engellendiğini bildirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL